Liefde aantrekken tijdens de nieuwe maan

Ontdek de kracht van de nieuwe maan voor het aantrekken van liefde. Leer hoe je tijdens de nieuwe maan specifieke rituelen, affirmaties en visualisaties kunt gebruiken om je intenties te versterken en liefde in je leven te manifesteren. Deze podcast / blogbericht voor de verbinding tussen zelfliefde, het aantrekken van liefde en de energieën van de nieuwe maan.

Ontdek hoe je de magie van de nieuwe maan kunt benutten om jouw liefdesleven te veranderen en liefde aan te trekken in je leven.

Transcriptie: Liefde aantrekken tijdens de nieuwe maan

Welkom bij een nieuwe podcast en blog, waarin ik graag met je wil praten over de kracht van de nieuwe maan en hoe deze energieën je kunnen ondersteunen bij het aantrekken van liefde in je leven.

Nieuwe liefde aantrekken

Ik heb de laatste tijd veel vragen ontvangen van mensen die graag een nieuwe liefde willen aantrekken, en dat heeft me geïnspireerd om deze blog te maken. We zullen eens vanuit een andere invalshoek kijken naar de energie van de nieuwe maan. De nieuwe maan staat namelijk voor vernieuwing, mogelijkheden en het manifesteren van nieuwe intenties.

Liefde aantrekken is een prachtige intentie, maar laten we niet vergeten dat het fundament van alle liefde begint bij jezelf.

Zelfliefde

Zelfliefde is de basis van alles. Het is dé sleutel die deuren voor je opent en de kracht die je in staat stelt om een liefdevol leven te leiden. Het begint allemaal met jou, met de liefde die je voor jezelf voelt en de manier waarop je jezelf waardeert.

Stel je eens voor: je straalt van zelfliefde, je omarmt je eigen unieke schoonheid en je bent volledig vervuld van een diepe waardering voor wie je werkelijk bent. Je hebt ontdekt hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen, om je eigen grenzen te respecteren en je eigen behoeften serieus te nemen. Je hebt geleerd dat liefde niet afhankelijk is van externe factoren, maar een innerlijke kracht is die je altijd met je meedraagt.

Wanneer je de liefde voor jezelf omarmt, gebeurt er iets magisch. Je straalt zelfvertrouwen uit, een magnetische energie die anderen aantrekt. Energie van gelijk niveau trekt elkaar aan. Dat is de Wet van Aantrekking. Mensen voelen zich aangetrokken tot je positiviteit en je authentieke zelf. Je zult merken dat liefde op een andere manier naar je toe stroomt, omdat je uitstraalt dat je het waard bent om lief te hebben.

Het pad van zelfliefde kan een kronkelige weg zijn. Een weg die ik zelf heb bewandeld en die me zoveel heeft gebracht. Het is een reis die elke stap waard is. Het vraagt moed, toewijding en zelfreflectie. Het vraagt om het omarmen van je eigen imperfecties en het loslaten van negatieve overtuigingen die je belemmeren. Maar weet je, elke stap die je zet in de richting van zelfliefde is een overwinning.

Het is een keuze, een bewuste keuze die je maakt om jezelf op de eerste plaats te zetten en je hart te vullen met onvoorwaardelijke liefde.

Wanneer je graag de liefde wilt aantrekken in je leven en je soulmate wilt vinden, weet dan dat het startpunt altijd bij jezelf ligt. Zie het als een mooie, leuke en spannende reis naar de kern van je eigen zijn. Wees liefdevol, enthousiast en kijk uit naar de mogelijkheden die ontstaan wanneer je jezelf volledig omarmt en liefhebt.

De liefde die je voor jezelf voelt, zal uitstralen naar de wereld om je heen en een krachtige positieve invloed hebben op alle relaties in je leven.

Dus wees dapper, wees liefdevol en omarm als eerste de magie van zelfliefde. Je bent het waard, en wanneer je dat echt beseft, zul je zien hoe liefde op een onverwachte manier je leven binnenstroomt. Echt waar! Jij bent de auteur van je eigen boek en de architect van je eigen liefdesverhaal.

Weet je dat zelfliefde, het aantrekken van liefde en de nieuwe maan onderling verbonden zijn en elkaar prachtig aanvullen.

Zoals ik al eerder vertelde, begint het allemaal met zelfliefde - het koesteren en waarderen van jezelf als de belangrijkste persoon in je leven. Door liefdevol naar jezelf te kijken en je eigen behoeften serieus te nemen, leg je een stevig fundament voor het aantrekken van liefde in je leven.

Zelfliefde is geen egoïsme, maar eerder een bewuste keuze om goed voor jezelf te zorgen en je eigen welzijn op de eerste plaats te zetten. Het gaat om het omarmen van je eigen unieke schoonheid, het waarderen van je kwaliteiten en het accepteren van je imperfecties. Zelfliefde stelt je in staat om in verbinding te komen met je eigen innerlijke kracht en om vanuit die kracht liefde aan te trekken.

Wanneer je vanuit een plaats van zelfliefde leeft, zend je een krachtig signaal uit naar het universum dat je liefde waardig bent. Jij bent het waard.

Dit is waar het aantrekken van liefde in beeld komt. De nieuwe maan, met zijn energie van vernieuwing en het manifesteren van intenties, biedt een gunstige gelegenheid om je liefdesintenties te versterken en te manifesteren.

Liefde aantrekken tijdens de nieuwe maan

Tijdens de nieuwe maan kun je specifieke rituelen, affirmaties en visualisaties gebruiken om je intenties te ondersteunen. Rituelen kunnen bestaan uit het creëren van een veilige ruimte om (liefdes)intenties op te schrijven, of het uitvoeren van meditaties die je helpen om jezelf open te stellen voor liefde.

Wat ik vaak hoor in mijn gesprekken is: 'Alle leuke mannen/vrouwen zijn al bezet', 'Wie zit er nu te wachten op een middelbare vrouw/man?', 'Ik ontmoet hier echt geen leuke vrouwen/mannen' of laatst als titel van een weekblad 'op mijn leeftijd is het echt niet eenvoudig om een leuke kerel te vinden'. Vooral dat echt niet!  Wie ben je dan aan het overtuigen? Vind je het dan raar als het ook niet komt in jouw fysieke realiteit?

Als mijn vriendinnen iemand zien, hoor ik vaak: 'Die gaat vreemd', 'Die heeft een kromme neus' (ja, echt waar!). Ik moet er altijd om lachen, want ik kan praten als Brugman, maar als je niet gelooft dat je gedachten, wat je zegt en uitstraalt invloed hebben, dan kan iemand anders nog zoveel zeggen. Het begint allemaal met bewustwording, zodat je kunt veranderen.

Wat zeg jij tegen jezelf en/of tegen anderen? 

Affirmaties zijn krachtige uitspraken die je herhaalt om je onderbewustzijn te beïnvloeden en je mindset te versterken. Visualisaties stellen je in staat om je gewenste liefdeservaring levendig voor te stellen en jezelf af te stemmen op de energie van liefde.

Door zelfliefde te combineren met de energie van de nieuwe maan, ontstaat er een krachtige samenwerking. Je verhoogt je innerlijke staat van liefde, waarbij je jezelf waardeert en vanuit een plaats van overvloed liefde aantrekt. Je straalt zelfvertrouwen en authenticiteit uit, wat anderen aantrekt. Hierdoor open je de deur naar relaties die resoneren met jouw essentie van liefde.

Dus om zelfliefde, het aantrekken van liefde en de nieuwe maan te gebruiken, is het belangrijk om jezelf eerst te omarmen en lief te hebben. Vanuit deze basis van zelfliefde kun je specifieke dingen toepassen tijdens de nieuwe maan, zoals rituelen, affirmaties en visualisaties, om je liefdesintenties te versterken en liefde in je leven te manifesteren.

Het aantrekken van de liefde van je leven is een diep verlangen dat velen van ons koesteren. Het is een reis van hoop, verlangen en een zoektocht naar die ene bijzondere persoon die ons hart compleet maakt. En terwijl we ons op deze reis begeven, kunnen we de kracht van de nieuwe maan gebruiken als een leuke metgezel.

Zoals ik al eerder vertelde, markeert de nieuwe maan een tijd van vernieuwing, potentieel en het manifesteren van nieuwe intenties. Het is een fase waarin de maan niet zichtbaar is aan de hemel, maar waarin de energieën een diepe invloed hebben op onze innerlijke wereld. Het is in deze fase dat we de mogelijkheid hebben om ons af te stemmen op de magie van het universum en de liefde in ons leven te verwelkomen.

Wat kan de nieuwe maan betekenen voor jou in deze fase van je leven? 

Het is een tijd waarin je de ruimte hebt om je verlangens en intenties met betrekking tot liefde te verkennen en te versterken. Het is een periode waarin je jezelf kunt openstellen voor de energieën die je ondersteunen bij het aantrekken van de liefde van je leven.

Je kunt een veilige ruimte creëren, kaarsen aansteken en jezelf omringen met de energie van liefde. Het is een moment om je hart te openen en je voor te stellen hoe het voelt om de ideale partner aan je zijde te hebben, hoe jullie samen een liefdevolle relatie delen.

De nieuwe maan nodigt je uit om volledig te geloven in de mogelijkheid van liefde. Het is een tijd om oude overtuigingen los te laten die je belemmeren. Het is een ideaal moment om jezelf te omringen met positieve affirmaties en gedachten die je ondersteunen bij het aantrekken van de liefde die je verdient.

De nieuwe maan biedt een moment van vernieuwing en transformatie. Het is een tijd waarin je jezelf kunt toestaan om te groeien, te bloeien en jezelf open te stellen voor nieuwe liefdesmogelijkheden. Het is een kans om jezelf te herinneren aan je eigen waarde en schoonheid, en om te geloven dat de liefde die je zoekt mogelijk is.

Laat de magie van de nieuwe maan je hart openen voor de liefde die je verdient.

Rituelen voor de nieuwe maan:

Een ritueel tijdens de nieuwe maan kan je helpen om je intenties te versterken en liefde in je leven te manifesteren.

Liefdesintenties: Creëer een veilige, warme en liefdevolle ruimte waarin je je comfortabel voelt, en schrijf je liefdesintenties op. Steek kaarsen aan en gebruik essentiële oliën om de energie in de ruimte te zuiveren en te verhogen.

Affirmaties voor liefde: Affirmaties zijn krachtige positieve uitspraken die je herhaalt om je onderbewustzijn te beïnvloeden. Tijdens de nieuwe maan kun je specifieke affirmaties gebruiken om liefde aan te trekken. Herhaal affirmaties zoals "Ik ben liefde waardig" of "Ik trek een liefdevolle partner aan" om je mindset te versterken en je open te stellen voor de liefde die je verdient.

Visualisaties en meditaties: Visualisaties en meditatieve oefeningen kunnen je helpen om je gewenste liefdeservaring levendig voor te stellen. Sluit je ogen, adem diep in en stel je voor hoe het voelt om de ideale partner aan je zijde te hebben. Visualiseer de liefde, verbinding en vreugde die je in je leven wilt ervaren. Door jezelf open te stellen voor deze beelden, geef je het universum een duidelijk signaal van je intenties.

Essentiële oliën en geur: Naast rituelen en meditaties kunnen essentiële oliën een waardevolle aanvulling zijn op jouw liefdesreis, vooral tijdens je nieuwe maan rituelen en meditaties. Het helpt bij het creëren van een ontspannen en liefdevolle sfeer. Enkele oliën die je kunt overwegen zijn rozenolie, die je hart opent en liefde en harmonie brengt, Ylang Ylang, dat een gevoel van sensualiteit en zelfacceptatie stimuleert, jasmijn, dat passie en vreugde opwekt, en patchouli, dat stabiliteit en zelfliefde geeft. Deze geuren kunnen je begeleiden tijdens je zelfliefde reis, het aantrekken van liefde en het vieren van de nieuwe maan. Let erop dat je 100% essentiële oliën gebruikt en de juiste veiligheidsrichtlijnen volgt.

Klik hier voor de Gratis Online Workshop: de Magie van Essentiële Olien

Dus, terwijl je je reis naar het aantrekken van de liefde van je leven voortzet, laat de nieuwe maan je metgezel zijn. Gebruik deze fase van de maan als een tijd van diepe verbinding met je eigen verlangens en intenties.

Sta jezelf toe om te dromen, te geloven en je hart te openen voor de liefde die voor jou bestemd is.

Weet dat deze reis (het leven) uniek is voor iedereen en dat het zo ontzettend belangrijk is om te doen wat goed voelt voor jou en niet omdat iemand anders het zegt. Het is belangrijk om je eigen gevoel, je eigen intuïtie te volgen en tools toe te passen die resoneren met jouw hart en zijn.

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love, 


Uitgelicht 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Elisabeth schreef:

  Lieve Marian,
  Wat een mooie podcast!! Zoals altijd , met veel liefde doorweven. Ook ik verlang, je weet mijn hoge leeftijd , naar een mooie gelijkgestemde ziel . En ik geloof daar in.
  Dank voor al jouw liefde !

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >