Inspirerende quote

Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit, sterker dan je angst en twijfel!

Heb jij nog een mooie quote?


Tags

angst, quote, twijfel, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Al word het niet gewaardeerd … het is nog altijd mijn quote πŸ˜€

 • Zeer deugddoende aanvulling πŸ˜‰

 • werner schreef:

  zelfvertrouwen is geloven in jezelf. Als we iets veranderen aan onze gewoontes, dan steekt al snel angst de kop op. je hart verteld je: ja, het is goed, doe maar, je kunt het, je bent alles waard wat je wil bereiken. Maar ons verstand verteld ons: ben je nu helemaal gek, dit kan je nooit, enz,… het is aan jou, wat je wil geloven, naar wie wil jij dan luisteren? naar je hart of je verstand?

  ons verstand zit vol met ervaringen van het verleden, ook daar zit je angst en je wantrouwen. je hart is daar en tegen puur en daar komen de dingen binnen die je verlangt, dingen die je wil doen, dingen die je wil hebben, dingen waar je dankbaar voor bent, wat je gelukkig maakt, enz,…

  Dus als er iets nieuws in ons leven komt, of je een nieuwe gewoonte gaat willen doen, dan steekt de angst op. Dan is het aan ons zelf om maar geen aandacht aan te geven, maar te luisteren wat je hart je verteld en dat is dat je wel kunt, dat je alles kunt bereiken wat je echt wil bereiken, dat je het waard bent, dat je er voor moet gaan om je doelen te bereiken.

  dat is wat ik heb geleerd, het is niet gemakkelijk. Maar het hele leven is niet gemaakt op gemakkelijk te zijn. Maar het is onze ingesteldheid van hoe we er tegen aan kijken. Verander van ingesteldheid en je zal versteld staan wat je allemaal kan.

  • marian schreef:

   De keywoord: GELOVEN. Dank je wel voor je mooie aanvulling!

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >