Hoe mooi kan het zijn om je emoties te laten zien?

Een emotioneel mens ben ik maar ik heb me er lange tijd voor “geschaamd”. Toch word ik getroffen als ik zie hoe iemand zijn emoties laat zien. Robbie Williams tijdens zijn legandarische concert in Knebworth.

[video_page_section type=”youtube” position=”default” image=”” btn=”light” heading=”” subheading=”” cta=”” video_width=”1080″ hide_related=”true” hide_logo=”false” hide_controls=”false” hide_title=”false” hide_fullscreen=”false”]https://www.youtube.com/watch?v=p9Dq6PctYmc[/video_page_section]

 


Tags

emoties, robbie williams


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Bianka schreef:

  Ik vind het altijd heel aangrijpend om te zien als er iemand emotioneel wordt.
  Veel mensen weten er niet mee om te gaan.
  Maar zelfs zo’n Robbie Williams, een van de grootste performers van de wereld laat zien dat hij ook maar gewoon een mens is.
  Hier nog twee filmpjes van een groot idool van mij. Die ook met regelmaat getroffen wordt door haar eigen prachtige liedjes!

  http://www.youtube.com/watch?v=diQpMjq-lhQ&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=tJWO–Z_8N8&feature=related

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.