Het leven is net als koffie

Ken je mensen die gelukkiger zijn?

Zeg je tegen jezelf: ” Ik wil meer zijn zoals zij?” Vaak zijn de gelukkigste mensen in de wereld niet degenen die het meeste hebben…. maar degene die gewoon het beste maken van alles!

Neem slechts 3 minuten om onderstaande video te bekijken. Leun achterover, zet je speakers aan en geniet!

Het leven is net als koffie:

Ps Deze film is een geschenk en wordt als zodanig ook gedeeld. Gelieve gebruik te maken van  het ” geef het door” systeem  door het delen van deze krachtige ervaring met alle mensen in je leven om hen te herinneren aan wat het meest belangrijk is.

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

geluk, geschenk, inspirerend verhaal


Misschien vind je dit ook leuk:

 • A.m. Raadgever schreef:

  Soms vergeten we in het leven waar het werkelijk om draait

 • Michelle schreef:

  Mooi!
  Fijn cadeautje voor het begin van de dinsdag!

  Groetjes Michelle

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >