Lieve Universum: 11 affirmaties om dagelijks te zeggen

Affirmaties

Een affirmatie is een positieve uitspraak die je helpt om je gevoelens en gedachtes te sturen. Dat doe je door de uitspraak of zin regelmatig (liefst een paar keer per dag) te herhalen. Zo programmeer of stuur je als het ware je gevoel. En wat je voelt, straal je weer uit. Op die manier kun je een situatie positief beïnvloeden.

Maar dat is nog niet alles. Want door de affirmatie te herhalen, beïnvloed je niet alleen je bewustzijn, maar ook je ónderbewustzijn. En dat heeft weer effect op je eigenwaarde en het vertrouwen in jezelf. 

'Je energie en je emoties creëren jouw werkelijkheid'

11 affirmaties om dagelijks te zeggen

Zeg deze affirmaties (oftewel mantra) elke keer hardop totdat je het gaat voelen in je hart en gaat zien in jouw realiteit. Jij creëert je eigen werkelijkheid. Richt je aandacht bewust op wat je wel wilt en wat goed voelt voor jou.

Lieve Universum

 • Ik accepteer mijzelf volledig
 • Vandaag verspreid ik plezier en liefde
 • Ik richt mij op de verandering die ik voor mij zie en beweeg me in die richting
 • Ik sta open om meer zegeningen en mogelijkheden te ontvangen
 • Ik ben het waard
 • Alles komt naar mij toe op de juiste tijd en plaats
 • Ik ben dankbaar
 • Ik blijf gaan voor wat ik graag wil
 • Ik hou van mezelf om alles wat ik nu ben
 • Ik laat los wat is geweest
 • Ik heb vertrouwen in wat komen gaat

Leestip: Zo gebruik je affirmaties als superkracht

Dank je wel Universum, dat ik er mag zijn in deze wereld vol wonderen. 

With love, 

Just Be You Sparkle Collection - Affirmatie kaarten
Insert Video
11 affirmaties om dagelijks te zeggen

Tags

affirmatie, affirmaties, geluk, universum


Dit vind je misschien ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>