Facebook Live (zelf) vertrouwen

Misschien heb je het gevolgd op Social Media dan van de week mijn nieuwe boek Gedachten en Mooie Momenten Versie II is uitgekomen en ik het zo spannend vind als deze er is maar ik wil je graag meenemen waarom ik dit heb uitgegeven en wat het voor mij allemaal heeft gedaan. 

Ik krijg nu heel veel terug dat mensen dol zijn op mijn energie uitstraling, positiviteit zijn en vragen mij waar dit vandaan komt. 

Het (zelf)vertrouwen is iets wat ik echt heb moeten leren en komt van een moeilijke jeugd met twee aan alcohol verslaafde ouderen, 2x burn out, depressiviteit en totaal gevoel van het niet waard zijn. 

Ik was vroeger ook nog eens te dik kind en gepest op school. 

Zoveel mogelijk heb ik gedaan om liefde te krijgen en te vissen naar complimenten. 

Vriendinnen had ik niet maar mocht ik (en wilde ik ook niet!!) mee naar huis nemen. 

Dit zijn bijvoorbeeld dingen die mijn zelfvertrouwen totaal te niet deed, wat weer zorgde dat ik geen vertrouwen kreeg in mezelf. 

Dan kom je het boek ‘The Secret’ tegen. Ik weet niet of je het ken? Jaren geleden zo’n hype. Na het lezen kon ik me niet voorstellen dat ik zoveel kracht had om door mijn gedachte, mijn leven te veranderen. 


Tags

5 stappen per dag, energie, Gedachten en mooie momenten, gepest op school, positiviteit, vertrouwen, zelfvertrouwen


Dit vind je misschien ook leuk:

  • Saskia schreef:

    Dank je wel jij geeft mij kracht om door te gaan.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

    optimisme en geloof in jezelf

    >