Een mooie gelegenheid, valentijnsdag…

Gisteren heb ik een onwijs inspirerende dag gehad met de kickstart Vergroot je zelfvertrouwen. Leuke vrouwen en een leuke man in ons midden. Door deze dag ben ik op dit blogbericht gekomen.

Tijdens deze bijeenkomst hebben we een tijd gesproken over het vinden van de liefde maar ook het tonen van je waardering en dankbaarheid.

Morgen is het weer Valentijnsdag en zijn er veel mensen die een speciale kaart en/of brief aan het schrijven zijn. Ook zullen er mensen zijn die het allemaal maar commercieel vinden. En ik vind dat het een mooie gelegenheid is om juist de kaart en/of brief te sturen.

Het gaat niet alleen om een geliefde maar verras ook een vrienden en/of familie. Valentijnsdag is een dag bij uitstek om je liefde te delen.

In de huidige tijd hebben we veel verschillende manieren om iemand te bereiken. Via sms, email, sociale media, e-cards en natuurlijk de traditionele kaarten.  Hoewel mijn ervaring is dat een e-card niet zo heel goed wordt ontvangen, denk ik dat het belangrijker is wat er in je sms of mail staat dan wat je verstuurt.

Maak zo’n bericht extra persoonlijk. Heb je bijzondere ervaringen of herinneringen aan degene die iets stuurt? Wat waardeer je in deze persoon? Dit is leuk om in je bericht te vermelden. Een tip: stuur een leuke, mooie of ontroerende foto mee.

Gisteren is dankbaarheid uitbundig besproken. Een deelneemster van de training gaf hier een prachtig voorbeeld van. Elke  keer als zij de sleutel in het slot van haar huis steekt dan bedankt ze alles wat ze heeft. Een inspirerend verhaal.

Valentijnsdag is ook een mooie gelegenheid om je dankbaarheid te tonen. Laat de persoon naar wie je een bericht stuurt eens weten hoe blij en gelukkig je bent en dat je blij bent dat ze je in je leven zijn. Bedank ze voor wie ze zijn.

Je Valentijn zal je inspanningen waarderen 🙂

Wil jij delen wat je gaat doen met Valentijnsdag? Of wat je hebt gedaan? Ik vind het leuk om van je te horen!

Vind je dit een leuk artikel? Wil je dan de button “vind ik leuk” van facebook aanklikken, dat vind ik weer leuk :-).


Tags

dankbaarheid, valentijn, valentijsdag, vergroot je zelfvertrouwen, waardering


Misschien vind je dit ook leuk:

Geluksmomenten #2 2019

Geluksmomenten #2 2019
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>