Durf jij jezelf op de eerste plaats te zetten? Gratis Online Workshop

Durf jij jezelf op de eerste plaats te zetten?


Wanneer?
Maandag 16 februari 20.00 – 21.00 uur
Waar? Online, vanuit elke plek te volgen
Opname? Nee

Ben jij ook opgegroeid met het idee dat je altijd klaar moet staan voor een ander? Haal jij veel voldoening uit het feit dat je ‘nodig’ bent voor anderen? Vind jij het lastig om tijd vrij te maken voor jezelf? En ben jij vervolgens altijd zelf de sluitpost als het op aandacht en zorg aankomt? Herkenbaar?

Voor mij was dat in ieder geval jaren het script van mijn leven. Aanpassen en pleasen, om maar ‘aardig en goed ’ gevonden te worden. En natuurlijk ging dat uiteindelijk ten koste van mezelf met een burn-out tot gevolg.

Inmiddels heb ik geleerd dat het ook anders kan. Dat goed voor jezelf zorgen en voor jezelf opkomen de basis is om er ook echt voor anderen te kunnen zijn.

Jezelf op de eerste plaats zetten betekent misschien dat je af en toe iemand teleur moet stellen. Maar als jij kunt uitleggen waarom je op dat moment kiest zoals je kiest zal, bijna, iedereen daar begrip voor hebben. Je zult bewonderd worden om je moed en een inspiratie zijn voor de ander om ook zorgvuldig eigen keuzes te maken. Dus schroom nooit om ‘voor jezelf zorgen’ ook echt in de praktijk te brengen, onder alle omstandigheden.

Ik ben mezelf prioriteit gaan maken in mijn eigen leven.

En daar heb ik elke dag plezier van en mijn omgeving zeer zeker ook.

Hoe ik dat uiteindelijk elke dag toepas wil ik graag met je delen, vandaar dat ik maandagavond 16 februari om 20.00 uur een LIVE webinar geef, met als onderwerp:

Durf jij jezelf op de eerste plaats te zetten?

Waarin je leert waarom goed voor jezelf zorgen belangrijk is.

Klinkt interessant, niet waar?

Daarom wil ik je hier graag voor uitnodigen.

Durf jij de uitdaging aan te gaan om nu te kiezen voor jezelf?

Registreer je vandaag gratis


Tijdens dit gratis webinar ga je oa ontdekken:

 • Waarom ik mezelf op de eerste plaats ben gaan zetten
 • Wat ik heb ondernomen om dat voor elkaar te krijgen
 • Wat het mij heeft opgeleverd
 • Waarom het belangrijk is dat ook jij goed voor jezelf gaat zorgen
 • Tips om je aan te moedigen en te motiveren
 • 10 concrete tips om een kickstart te geven aan jouw nieuwe zelfzorg gedrag
 • Alles vanuit mijn persoonlijk perspectief én mijn jarenlange ervaring als coach

Je bent van harte uitgenodigd om GRATIS deel te nemen.

Klik hier om je aan te melden

Deze live online workshop zal door mij persoonlijk worden gegeven en tijdens
het webinar neem ik de ruimte om je vragen te beantwoorden.

Ik weet niet of en wanneer ik dit webinar weer zal geven. Voorkom dat je dit
webinar mist en reserveer direct je GRATIS plek. Het webinar wordt niet opgenomen.

Ik kijk er naar uit je te spreken!

Klik hier om je plek te reserveren voor deze LIVE ONLINE WORKSHOP.

Ik zie je graag bij de online workshop!

Warme groet,
handtekening Marian

PS Ken jij mensen die ook wel wat aandacht voor zichzelf en energie kunnen gebruiken?  Deel dit blog bericht gerust via de social media knoppen hieronder 😉

Kijk voor meer online workshops en evenementen op https://www.justbeyou.nl/agenda


Tags

jezelf, jezelf op de eerste plaats, webinar


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • Hoi Marian,

  Ik kan helaas op die datum ook niet deelnemen aan de webinar. Erg jammer want dit onderwerp is precies waar ik mee worstel. Het heeft me uiteindelijk ook een plek in de ziektewet opgeleverd en flink wat paniek-en hyperventilatie aanvallen….

  • Hoi Kim,

   Er komen nog veel meer webinars aan. Hopelijk kan je daarbij zijn ;-).

   Warme groet,
   Marian

 • Beste Marian,

  Het thema “voor jezelf zorgen” is iets waar ik nog vele vruchten van mag plukken!!! Je webinar is mij dan ook op het lijf geschreven! Ik kan helaas op de maandagavond niet … Jammer genoeg! Toch wens ik jou en al je deelnemers veel plezier op deze avond. Geniet ervan!

  Groet,

  Nancy

  • Hoi Nancy, ik zal het webinar nog een keer geven en dan weer op een andere avond. Komt vast goed en alles heeft een reden ;-). Dank je wel voor je reactie.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >