Geluksmomenten #3

Natuurlijk worden we allemaal bij van een nieuwe bank, een vakantie en de staatsloterij winnen. Er zijn veel kleine dingen waar je gelukkig van word. Vaak zijn ze zo druk bezig met (over)leven dat het wel eens vergeten wordt. Ik denk dat het juist de kleine dingen in het leven zijn, die je gelukkig maken.
Die kleine dingen kunnen van alles zijn. Ik tracht elke week een update online te zetten en vorige week heb ik te weinig foto’s gemaakt.

Wat kunnen de kleine dingen zijn:

 – een warme douche, of een heerlijk bad
– zitten bij een haardvuur
– wijntje met vrienden en geniet van de gezelligheid
– helemaal niets moeten
– wakker worden en zien dat je nog een keer kunt omdraaien
– een laag verse sneeuw
– een schoon huis
– kijken naar je kind wat lekker ligt te slapen

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil.

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

 

geluksmomenten #3
Heerlijke lunch gehad met auteur Wouter ter Reehorst en zijn geweldige vrouw Liesbeth

geluksmomenten #3

Koffie gedronken met Hans Kloosterman. Auteur van het boek “Van Snob tot Monnik”

geluksmomenten #3
Even lekker freubelen.

Geluksmomenten #3
Ik ben weer even back to basic en te eten zonder teveel koolhydraten.
Manlief had dit lekker klaargemaakt.

geluksmomenten #3

Op advies een nieuwe webcam gekocht en deze is echt geweldig. Het is de
Logitech C920 en ik kocht deze bij bol.com >>>
Scheelt echt vergelijken met de ingebouwde camera van mijn Mac

Geluksmomenten #3

Zondag relax dag. ’s ochtends heerlijk een stuk gelopen en weten dat je heel de dag
niets hoeft te doen 😉

Wat waren jouw geluksmomenten de afgelopen week? Leuk als je dit wilt laten weten door een reactie hieronder achter te laten.


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
 • Hoi Marian,

  Wat leuk om jouw geluksmomenten te lezen en te zien op de foto’s. Één van de dingen die ik gisteren erg leuk vond, was het maken van de muesli reep die op jouw webpagina staat. Was heerlijk om te doen en hij was lekker!

  • Hoi Janna,

   Dank je wel en ik vind de muesli reep ook heerlijk en gelukkig vult deze lekker. Hopelijk deze week weer genoeg foto’s om volgende week te laten zien. Ik vergeet de foto’s nog wel eens te maken ;-).

   Deel je dan je geluksmomenten weer?

   Warme groet, Marian

 • Connie Huiskamp schreef:

  Afgelopen zaterdag was ik lekker vroeg wakker en het had gesneeuwd. Dus lekker gaan wandelen in het park waar we tegenover wonen. Omdat nog niet zoveel mensen uit bed waren, was het heerlijk rustig in het park en zag alles er zo ongerept en vredig uit, daar kan ik zo van genieten. Mijn dag begon dus met een cadeautje van moeder natuur.

  • Goedemorgen Connie, oh wat heerlijk en vooral als het net heeft gesneeuwd. Bedankt voor je reactie, waardeer ik zeer.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.