De Superrelatie en win een gratis boek!

De SuperrelatieWil jij ook jouw beste relatie ooit? Start dan nu! Zo begint het boek van David de Kock en Arjan Vergeer. Auteurs van 365 dagen succesvol en van het nieuwe boek ‘De Superrelatie‘.

Zelf kan ik zeggen dat ik een superrelatie heb met mijn man. Wij zijn bijna 31 jaar gelukkig getrouwd. Hoewel ik hartstikke jong ben getrouwd, zou ik het zo weer doen. Het is wel werken. Aan jezelf maar zeker ook aan je relatie. Ik ben er van overtuigd dat je eerst van jezelf moet gaan houden voordat je een relatie super kan gaan maken of een relatie aan kunt gaan. Gelukkig wordt dit in het boek ook gedeeld 😉

Het boek ‘De Superrelatie’

Voor veel stellen is het helemaal niet vanzelfsprekend dat ze investeren in hun relatie. Niet investeren is hetzelfde  als vertrekken van je relatie. Iedere relatie die te lang duurt, is niet alleen zonder van je tijd, maar vooral ook zonde van je leven.

Wat ik super vindt aan het boek is dat ze aandacht besteden aan jezelf. Er wordt geschreven: Pas wanneer je één bent met jezelf, is er ruimte voor iemand die je echt aanvult in plaats van opvult. Je hebt dan helemaal geen relatie nodig om gelukkig te zijn. Het bent het simpelweg al.

De boodschap van ‘De Superrelatie’ is simpel

Heb elkaar niet nodig! De meeste relaties ontstaan omdat mensen zichzelf aanpraten dat ze een ander nodig hebben om `heel’ en compleet te zijn. Dat maakt veel relaties een gevangenis. Terwijl het tegenovergestelde nodig is: blijf niet bij elkaar omdat je elkaar nodig hebt, maar omdat je elkaar helemaal geweldig vindt.

Als je stevig naast elkaar staat, elkaar de ruimte kunt geven en groot over elkaar denkt, dan komt je relatie vanzelf tot bloei. Als ieder voor zich weet waar zij of hij heen wil in het leven, dan is het ook eenvoudiger om een doel te verzinnen voor jullie gezamenlijke leven. Een gedeelde missie binnen een relatie is uitdagend en brengt leven in de brouwerij. Met het lezen en vooral doen van dit boek ontdek je het zelf.

De superrelatie

Doen

Er zijn al zoveel boeken over relaties geschreven maar dat wil niet zeggen dat je er ook wat aan hebt. Ik zeg altijd je leert geen piano spelen door er alleen maar over te lezen. Je moet ook daadwerkelijk achter de piano gaan zitten en de toetsen aanraken om te beginnen.

Het geheim, zoals met alles, zit ‘m niet in het weten, maar in het doen. De ‘Superrelatie’ is dus ook een Doe Boek.

Ik vind het een aanrader. Vooral de vragen die er in staan. Even weer de bewustwording en dan kan je het accepteren en/of besluiten om verandering aan te brengen. Je kan het boek ook bestellen bij bijvoorbeeld bol.com.

Win de superrelatie en krijg er zelf ook één

Wat betekent voor jouw een superrelatie?

Geef hieronder je reactie en maak kans op één van de vijf boeken. Op maandag 22 juli om 20.00 uur maak ik de winnaars bekend.

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

houden van jezelf, jezelf, relatie, relatie aan gaan, superrelatie, winactie


Misschien vind je dit ook leuk:

Blue Monday

Blue Monday

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • Goed formule voor jezelf om met elkaar een gelukkigentijd door te brengen. niet allen voor de liefde, maar ook sociale contacten. Wat wil men meer:)))))

 • Ik ben erg benieuwd wie dit boek heeft gewonnen. Nergens in de lijst zie ik de winnaar/winnares!! Is die al bekend gemaakt?

  Liefs Anneke

 • michaela schreef:

  superrelatie, dat hb ik volgens mij, maar nog iets ingewikkeld… ik ben benieuwd naar et boek. wij zijn net anderhalf jaar samen, ieder eem eigen huis met eigen kindeeren is een struikelblok, maar we zijn bijzonder samen, nog nooit meegemaakt hoe liefdevol, met respect een relatie kan zijn. we hebben onze beren op de weg. respect, liefde, vechten voor elkaar, de relatie, luisteren naar elkaar, er zijn in goede en slevhte tijde, ruimte gunnen en geven, ope nm en eerlijk zijn belangrijk.

 • altijd weer blij zijn als je de ander ziet. Af en toe een knetterende ruzie om de boel scherp te houden

 • SophiaG schreef:

  Een superrelatie is voor mij een relatie met veel ups, waarin je met elkaar een band opbouwt, elkaar respecteert, waardeert en veel leuke dingen beleeft. De downs die je samen meemaakt zorgen ervoor dat je elkaar beter leert kennen en daar kom je samen sterker uit.

 • De beste relatie zijn die met de meeste uitdagingen!
  Waarin eenieder kan zijn en laten zijn!

  ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

 • Annelies schreef:

  Bij een superrelatie geldt voor mij: 1 + 1 = 3 ! Prachtige, volwaardige individuen die samen (binnen een grote vrijheid) nog iets extra’s brengen/leren/ervaren.

  Hopelijk komt dat weer eens voorbij in mijn leven! 🙂

 • Gretha schreef:

  Superrelatie is voor mij:
  Richard-Gretha-Lachen-huilen-voorspoed-tegenspoed-ruzie maken-bijleggen-papa-mama-Donna-verbondenheid-openheid-vrijheid-vertrouwen-waardering-respect-steun-begrip-gezellig-respect-inperfectie-acceptatie-2 persoons verbond.

 • Anneliese schreef:

  Een super relatie voor mij = Dat je van elkaar houd, je elkaar vrij laat en echte maatjes zijn 🙂

 • Nancy van Heck schreef:

  Een super relatie is voor mij elkaar accepteren zoals degeen is en elkaar erg lief hebben.

 • P. Peren schreef:

  Een superrelatie is een relatie die gelijkwaardig is, waarbij beide partners elkaar liefhebben en respecteren, leuke dingen met elkaar doen en ook een leven hebben los van elkaar en dat respecteren. En daarnaast veel knuffelen, zoenen en seksen.

 • Passie in je relatie maar ook er voor elkaar zijn bij moeilijker momenten

 • Een Superrelatie is ‘friendship on fire’.
  Vanzelf vloeiende liefde met compassie voor elkaars fouten. Elkaar sturen en opvangen in de lessen van het leven. En dat alles met een grote berg Passie.

 • Katinka schreef:

  Voor mij is een super relatie, dat je helemaal jezelf mag zijn en dat je volledig gesteund wordt als dat nodig is. Daarbij een diep gevoel van liefde en verbondenheid. op het moment ben ik veel met mezelf bezig omdat ik de laatste tijd niet lekker in mijn vel zit. Daar voel ik me soms schuldig over tegenover mijn man, maar ik weet ook dat het nodig is om straks weer een leukere vrouw en moeder te kunnen zijn. Ik zou heel blij zijn met het boek om onze relatie na deze mindere tijd weer een opkikker te geven.

 • Elkaar respecteren,vertrouwen en heel veel liefde!

 • Zonder haat is er geen liefde. In een super relatie hoor je af en toe te botsen en hier sterker uit te komen. Daarom is openheid en vertrouwen heel belangrijk voor mij. Ook het besef dat je beiden ergens een andere mening over kan hebben is goed. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn zolang je elkaar maar waardeert en respecteert.

 • Voor mij is een superrelatie:
  – Wanneer je samen bent heb je minstens 1 keer hard gelachen samen, om welk stom iets dan ook 🙂
  – Genieten van ieder moment dat je samen bent en geen tijd verdoen
  – Een ruzie snel uitpraten
  – Niet op elkaars kleine minpuntjes letten
  – Issues meteen uitpraten
  – Naar elkaar luisteren
  – Nooit zonder gespreksstof zitten

  🙂

 • Anita H. schreef:

  Een superrelatie is voor mij een relatie waarbij gezelligheid, respect, vertrouwen, er voor elkaar zijn in goede en slechte tijden en elkaar vrij laten de boventoon voeren. Af en toe ruzie moet geen probleem zijn en het is de bedoeling dat je gewoon jezelf kunt zijn. Overigens: ik heb geen relatie. En als ik de slechte relaties om mij heen bekijk, dan weet ik niet of ik daar rouwig om moet zijn… Ik ben heel benieuwd naar de inhoud van dit te winnen boek. Mocht ik het winnen, dan denk ik dat het het ook veelvuldig ga uitlenen. ;o)

 • … hmmm 38 jaar en al een paar jaar vrijgezel na een slechte relatie.
  Ik hoop nog steeds om met een man een mooie en goede relatie te hebben!

 • bregje schreef:

  Ik streef naar een open, eerlijk en harmonieus relatie je moet elkaaar de rumte geven en blijven praten dot is zo makkelijk gezegt naar elkaar verstikken is zo snel gebeurt

 • Elise Rutten schreef:

  Een super relatie is voor mij elkaar vertrouwen en weten wat je aan elkaar hebt. En vooral genieten van elkaar.

 • Claudia V schreef:

  Je altijd goed voelen, ook als je je niet goed voelt. Je weet dat je op elkaar kunt bouwen!!

 • Kelsey schreef:

  Ik dacht altijd dat mijn vriend en ik een super relatie hadden. Mijn vriend wou altijd alles samen met mij doen, liet mij nooit alleen gaan, kwam me altijd ophalen van mijn werk. Nu na 17.5 jaar samen te zijn, ben ik er achter gekomen dat het meer uit bezitterigheid was. We doen nog steeds niets alleen, hij wil overal bij zijn en ik zou dat graag wel weer willen gaan doen, het lijkt simpel, maar het is zo aangewend.
  Ik hoop dat het boek me zal helpen om elkaar meer los te laten in de relatie, zodat we, ook als we niet altijd bij elkaar zijn een super relatie kunnen hebben.

 • Marina schreef:

  Een super relatie is passie en vuurwerk. Neem geen genoegen met minder maar ga voor dat ultieme gevoel. En naarmate je relatie langer duurt streef er dan samen naar om dat gevoel vast te houden of soms weer even aan te wakkeren

 • Gé Geurtsen schreef:

  Voor elkaar in mooie en mindere mooie tijden.

 • Petra L. schreef:

  Jezelf blijven en de ander respecteren. Ieder maakt zijn eigen keuze en dan is ’t juist mooi om die van elkaar te waarderen. Ook: er zijn voor elkaar als de ander je nodig heeft, nooit veroordelen en laten zien dat je van elkaar houdt. Lijkt simpel, maar zo eenvoudig is ’t niet altijd.

 • Melissa schreef:

  Een superrelatie, die bestaat uit 2 personen die om elkaar geven, voor elkaar staan, steunen en elkaar vrij laten om met vrienden vriendinnen uit te gaan.

  Ik ben laatst geopereerd en kon niets meer. en mijn vriend hielp met alles, zelfs de stomste klusjes deed ie, midden in de nacht wekte hij me voor me medicijnen. stond s ochtends extra vroeg op om ontbijt te maken. dat noem ik nou een super relatie.

 • Annet van Vliet schreef:

  Lijkt me een superboek!

 • Een superrelatie is voor mij elkaar altijd en in elk moment de ruimte bieden om je eigen pad te lopen. Ook als dat betekent dat je even van elkaar weg loopt.
  Om dat wat je op je pad hebt aangetroffen allereerst te vertalen naar wat is het waard en hoe komt het ten goede aan je eigenwaarde, zodat; je er uiteindelijk samen van kan genieten. En elkaar accepteert, gewoon in wat het op dat moment is…

 • Esther Schmit schreef:

  Mijn (ex)vriend en ik zijn al maanden zoekende naar hoe we onze relatie kunnen voorzetten. We zijn eind februari uit elkaar gegaan, maar wonen nog in hetzelfde huis en kunnen elkaar eigenlijk niet laten gaan… Willen we het weer als stel proberen of als vrienden door het leven gaan? We komen er gewoonweg niet uit…. Hopelijk kan jullie boek ons helpen?!

 • Kaylee schreef:

  Voor mij is een superrelatie een relatie met iemand die echt mijn maatje is en bij wie ik helemaal mezelf kan zijn. Je moet elkaar kunnen begrijpen en alles met elkaar kunnen bespreken. Alleen op die manier haal je beide het beste in jezelf naar boven en uiteindelijk ook in je relatie.

 • Marjolein schreef:

  Al jaren ben ik een alleenstaande moeder. Ik doe nu erg mijn best om allereerst een superrelatie met mezelf op te bouwen. Dan volgt die superrelatie met partner hopelijk ook. Ben erg benieuwd naar het boek, al veel over gehoord.

 • lenneke schreef:

  De super relatie is?
  Fantastische mijn relatie was bizonder in zijn soort.
  Mijn man was bizonder was erg geliefd en stond voor alles open was niet kwetsend.
  Gaf goede raad en kon alles tenminste hij probeerder alles want zijn motto was wat een ander kan kan ik toch ook op zijn minst proberen te leren?
  En wonder wel het lukte hem heel vaak, hij was erg geduldig en heel lief.
  helaas is hij niet meer onder ons,dat gevecht heeft hij niet gewonnen.

 • Anneke schreef:

  Allereerst moest ik heel hard lachen toen ik dit boek in je nieuwsbrief voorbij zag komen. Vorige week ontving ik een appje van een vriendin met de foto van dit boek. Anneke, dit boek is echt iets voor jou om je lezen en te DOEN!! Schijnbaar is het de bedoeling dat ik het snel ga lezen, het komt nu dus overal voorbij om me er allert op te houden! Mijn relatie kan wel een boost gebruiken, we zijn beide naar mijn idee teveel bezig met wat de ander aan zou moeten vullen.
  Hihi, krijg nu een idee, heb wel zin om het een werkboek voor ons beide van te maken, samen het boek doorwerken?! Gelukkig staat mijn partner er sinds kort wel voor open, dit zou naar mijn gevoel een mooie aanvulling voor ons beide zijn!
  Ik ben benieuwd of het zo urgent is dat ik het boek ga winnen!
  Liefs Anneke

 • nou marjan,
  zo’n waardevol boek zou ik wel kunnen gebruiken,
  misschien om t e zien te ontdekken waar het bij mijn relaties steeds misloopt..

  ik hou me van harte aanbevolen om het boek te mogen ontvangen

 • MirandaM schreef:

  Ik ben heel nieuwsgierig naar het boek. Ik kan er wellicht wat van leren om een nog betere relatie te krijgen met mijn vriend.

 • Een super relatie is voor mij een relatie waarin ik helemaal mezelf ben. En waarin de ander ook zichzelf durft te zijn. Elkaar in elkaars waarde laten en er helemaal voor gaan.

 • Voor mij is een superrelatie dat je elkaar vrij laat, maar ook achter elkaar staat. Zelf vind ik dat nog moeilijk, maar ik weet dat dat het is.
  Ik ben heel erg benieuwd naar het boek!

 • Isolde schreef:

  Voor mij is een super relatie: er altijd voor elkaar zijn door dik en dun, veel lachen en elkaar begrijpen en daarbij ook nog een fijn intiem samenzijn.

 • Brenda schreef:

  Voor mij is een super relatie (of het nou met je partner of je beste vriendin is):
  Dat je elkaar weer aan het lachen kan krijgen ook al heb je een zware dag.
  Dat je samen een kan zijn, maar ook naast elkaar.
  Dat de ander ook je onhebbelijkheden pikt.
  Maar dat hier ook weer over gepraat kan worden. Dat je blij bent dat je ’thuis’ komt. En dat er ruimte is voor elkaars ontwikkeling.

 • Goedemorgen, dit lijkt me een leuk en leerzaam boek. Ik zit momenteel in een moeizame relatie. Ik wil graag rust, balans en een echt maatje. Dat zou ik super vinden.

 • een super relatie is voor mij elkaar alles kunnen zeggen, elkaar steunen & elkaar vrijlaten in zijn eigen normen en waarde. Daarbij vindt ik niet dat seks dus het aller belangrijkste is, zeker niet elke dag ( wat sommige mensen wel eens beweren) . Het spannend te houden, samen te lachen en te huilen.En als je is een keertje boos op elkaar bent., het daarna weer goed maken, want niemand leeft een perfecte relatie…. Van elkaar leren, en voor elkaar opkomen….en de tijd die je met elkaar door brengt doen met duffe dingen; wandelen, thee drinken, spelletje spelen & lekker chillen in de tuin. Dit is dus de basis van onze super relatie 😉

  of zou ik toch nog iets kunnen leren van het boek?

  groetjes

 • Marlies schreef:

  Voor mij is een superrelatie een relatie met wederzijds respect, vrijheid en liefde. Helaas nog niet gevonden. Ik wil het graag lezen.

  Gr Marlies

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >