Dag 12 uitdaging: Magische mensen die verschil hebben gemaakt

Welkom bij dag 12. “Magische mensen die verschil hebben gemaakt” van de uitdaging dankbaarheid naar aanleiding van het boek ‘The Magic’ van Rhonda Byrne.

Magische mensen die verschil hebben gemaakt:

Er zijn momenten in je leven dat je geholpen bent door andere mensen. Dit kan zijn door bepaalde inzichten, advies en/of keuzes die je hebt gemaakt. Iemand heeft een centrale rol in je leven gespeeld waardoor je leven is veranderd. Ik vertel in de video over het boek wat ik van mijn zus heb gehad. Dit heeft mijn leven een andere richting gegeven.

Oefening:

♥ Zoek een rustig plekje op en maak even tijd voor jezelf.

♥ Bedenk drie bijzondere mensen die verschil hebben gemaakt in je leven.

♥ Bedankt hem/haar hiervoor en vertel hoe hij/zij je leven heeft beïnvloed.

Wetten van de Winnaars

In de video vertel ik over mijn eerste boek die ik heb gelezen wat voor mij het eea heeft veranderd. Dit boek heet: “Wetten van de Winnaars” en zal binnenkort ook weer uitgegeven worden als ‘echt’ boek.

Mijn eerdere blog berichten: 

Wetten van de Winnaars

Omgaan met afwijzing

Tip 1 bouwen aan Zelfvertrouwen

Niet vergeten:

Je zegeningen op te schrijven, je magische steen, naar de foto’s te kijken en dank te zeggen voor je magische relaties, te danken voor je gezondheid om er meer van te krijgen, dankbaar te zijn voor je baan en blij te zijn met geld wat je nu hebt, neem niets als vanzelfsprekend aan, dank voor het eten/drinken dat je nuttigt, zet de geldmagneet in werking door dank je op je rekeningen te schrijven, bedank tien mensen voor een dienst die je hebt ontvangen en ogen opendoen in de ochtend en dank je zeggen;-).

Ben jij al met de uitdaging bezig? Hoe ervaar je het? Ben je al dankbaar genoeg? Leuk als je je verhaal wilt delen door onderstaand een reactie achter te laten.


Tags

dankbaarheid, Rhonda Byrne, the magic


Misschien vind je dit ook leuk:

Geluksmomenten #2 2019

Geluksmomenten #2 2019
 • Ik ben elke dag weer dankbaar voor de uitdaging,ik doe nog steeds mee en voel me goed.Ik vind het leuk en blijf dankbaar.
  Deze oefening is wel bijzonder voor mij want nu ik er over nadenk besef ik pas goed door wie en hoe mijn leven een andere richting op gegaan is.
  Marian bedankt voor de 12 dagen en op naar dag 13.

 • jacqueline schreef:

  Lieve Marian,

  Ik voel me zelf ook goed !!! Ik ga nu heerlijk met een vriendin naar de schouwburg.. Dank je, dank je wel………….

 • Interessant! Ik denk dat ik hierover een blog ga schrijven, maar eerst even bedenken welke mensen dat zijn 🙂

  Vraagje: waarom stel je je steeds voor aan het begin van elke video?
  Na 12 dagen weet ik wel wie je bent hoor :p

 • Linda Dufour schreef:

  Ik doe nog steeds mee en voel me er schitterend bij Dank u 😉 Fijne dag x

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.