Dag 10 uitdaging: Magische poeder over iedereen

Welkom bij dag 10. “Magische Poeder over iedereen” van de uitdaging dankbaarheid naar aanleiding van het boek ‘The Magic’ van Rhonda Byrne.

Magische Poeder:

Als je dankbaarheids energie voorstelt als fonkelend magische poeder, bestrooi je iemand letterlijk met dat magische poeder als je hem/haar bedankt voor iets wat je van hem/haar hebt gekregen!

Oefening:

♥ Vandaag strooi je magische poeder over tien mensen die een je een dienst hebben verleend, waar jij profijt van hebt gehad. Ze bedankt ze persoonlijk of daar aan het voorval te denken en ze er alsnog voor te bedanken.

Niet vergeten:

Je zegeningen op te schrijven, je magische steen, naar de foto’s te kijken en dank te zeggen voor je magische relaties, te danken voor je gezondheid om er meer van te krijgen, dankbaar te zijn voor je baan en blij te zijn met geld wat je nu hebt, neem niets als vanzelfsprekend aan, dank voor het eten/drinken dat je nuttigt en zet de geldmagneet in werking door dank je op je rekeningen te schrijven ;-).

Ben jij al met de uitdaging bezig? Hoe ervaar je het? Ben je al dankbaar genoeg? Leuk als je je verhaal wilt delen door onderstaand een reactie achter te laten.

Tot morgen met een magische ochtend!

 


Tags

dankbaarheid, Rhonda Byrne, the magic


Misschien vind je dit ook leuk:

Geluksmomenten #2 2019

Geluksmomenten #2 2019
 • jacqueline schreef:

  Ik heb trouw al m’n oefeningen gedaan, en ik merk ook wel verschil. Van te voren deed ik ook al wel een dankgebedje iedere avond. Maar dat was dan wel algemener, ( ik heb de secret ook gelezen ) Ik vind het leuk om iedere dag iets nieuws te leren.En automatisch breng je het thuis ook een beetje aan de man. Alhoewel mijn kinderen af en toe denken”daar heb je ze weer” Maar ze pikken er onbewust toch wel van op. Dank je wel voor het leren………..

 • Ik ben hierdoor weer elke avond punten op te schrijven waar ik dankbaar voor ben en ik merk nu al wel het verschil.
  Merk alleen dat ik het nu wel moeilijk vind als je met iemand bent die negatief is ,je gaat er op letten.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >