Deze boeken helpen je om je doelen te bereiken

Wie houdt er nu niet van een goed boek? Ik vind het heerlijk om te lezen en helemaal als het gaat om mensen die bereikt hebben wat ze graag willen bereiken. Soms kan dat net een zetje zijn voor jou om achter je dromen en/of doelen aan te gaan. 

Ik heb een aantal boeken voor je hieronder op een rijtje gezet:

Deze boeken helpen je om je doelen te bereiken

Master your Mindset van Michael Pilarczyk

Master your Mindset Michael Pilarczyk

Ik heb het geluk gehad een aantal keren te hebben gesproken met Michael en ik heb hem zelf geïnterviewd voor Just Be You. Een geweldige man met een heerlijke stem ;-). Zijn eerste boek 'Dansen in de Hemel' zo uit gelezen.  

Dit boek is echt een aanrader om te gaan voor wat jij wilt in het leven.

Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek.

'Het recept voor een gelukkig en succesvol bestaan is eenvoudig: doe wat je écht leuk vindt en word daar heel goed in.'

Het leven dat je op dit moment leidt en de persoon die je bent geworden zijn het resultaat van je gedachten en je beslissingen. Waarom doe je soms níet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt.

'Verander je denkwijze en je bestaan zal veranderen. Ontdek je mogelijkheden, maak je dromen waar en haal het beste uit jezelf.'

Michael legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren. Deze methode wordt toegepast door veel succesvolle mensen; ondernemers, artiesten en topsporters.

Dit boek gaat over levensvragen. Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht? In Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven beschrijft Michael op basis van eigen ervaringen en praktijkvoorbeelden van bekende Nederlanders zijn filosofie en strategie voor een succesvol en gelukkig persoonlijk, zakelijk en spiritueel leven.

Je kunt het boek oa hier bestellen >>


Het nieuwe Succes van Arianne Huffington

Het nieuwe succes een toekomst vol kracht, wijsheid en evenwicht Arianna Huffington

Arianna Huffington, de mede-oprichter van de Huffington Post en is zeker iemand die weet wat het is om achter doelstelling aan te gaan.

Dit boek gaat over het definiëren van succes en een gezond, productief en zinvol leven.

Ze praat over haar eigen uitdagingen met betrekking tot het beheren van tijd, de prioriteren in haar leven en geeft aandacht aan de manier waarop wij denken over werk. 

Je kunt het boek oa hier bestellen >>


De monnik die zijn Ferrari verkocht van Robin Sharma

De monnik die zijn Ferrari verkocht - Robin Sharma

Eén van de eerste boeken die ik gelezen heb in mijn weg naar persoonlijke ontwikkeling en deze staat echt in mijn top drie van boeken. Het leest heerlijk weg en je voelt je er zo door geïnspireerd. 

De monnik die zijn Ferrari verkocht is het verhaal van Julian Mantle, een geslaagd advocaat, die door zijn enerverende maar onevenwichtige leven een bijna noodlottige hartaanval krijgt. Geconfronteerd met zijn fysieke broosheid maakt Julian een spirituele crisis door die hem noopt op zoek te gaan naar de antwoorden op de grote vragen van het leven.

Hij besluit radicaal te breken met zijn luxe maar oppervlakkige bestaan en waagt zich op een buitengewone odyssee naar een eeuwenoude cultuur in de Himalaya. Daar vindt hij een krachtig systeem dat de mens in staat stelt om de potentie van geest, lichaam en ziel ten volle te ontplooien en intenser, gelukkiger en harmonieuzer te leven. De monnik die zijn Ferrari verkocht is een inspirerende vertelling, waarin de tijdloze spirituele wijsheid van het Oosten wordt vermengd met messcherpe zakelijkheid van het Westen. Een boek dat u stap voor stap de weg wijst naar een leven met meer moed, evenwicht, vreugde en innerlijke rijkdom.

Je kunt het boek oa hier bestellen >>


Ik/Wij van Remco Claassen

IK/WIJ wie ben je, wat wil je en hoe bereik je dat Remco Claassen

Wie ben je, wat wil je en hoe bereik je dat? 

Het deel IK gaat je helpen om:

* beter dan ooit in kaart te krijgen WIE je bent, WAT je wilt en HOE je dat bereikt.

* te ontdekken wat je talenten, je passies en je diepste kern werkelijk zijn.

* het mooiste op aarde te vinden: je eigen IK.

Maar… dan ben je er nog niet! Nu begint het spannende spel om het voor elkaar te krijgen. Collega's, vrienden, buren, familie, je partner en kinderen zijn spelers op jouw pad naar geluk en succes in het leven en met het deel WIJ leer je slimmer met hen omgaan.

Pas dit toe en vergroot zo je kansen op succes!

Je kunt het boek oa hier bestellen >>


Ja maar wat als alles lukt van Berthold Gunster

Ja-maar wat als alles lukt ? De tien regels voor een ja-maar-vrij-leven Berthold Gunster

Ben je wel eens naar de theater voorstellen geweest van Berthold? Echt maar dan ook écht een aanrader om een keer te doen. Gevuld met humor maar zeker ook dingen om over na te denken. Ik ben twee keer geweest en bij de volgende ben ik er weer bij ;-). 

Ja- maar wat als alles lukt?

Hoe komt het dat we zo vaak niet doen wat we eigenlijk zouden willen doen? Waar komt toch die innerlijke stem vandaan, die ons ervan weerhoudt ten volle te leven? Ja, maar …dat kan ik niet …daar ben ik te oud voor …zo ben ik nu eenmaal …wat kost dat wel niet …niet nu

Ja-maar als levenshouding is op zijn zachtst gezegd niet erg vruchtbaar. Het maakt ons voorzichtig, sceptisch en argwanend. Nadenken over het leven is tenslotte iets anders dan er aan deelnemen. Als we niet oppassen, wikken en wegen we net zolang tot elke kans voorbij is en worden we buitenstaander van ons eigen leven. Gelukkig is er hoop. Er is ook een andere levenshouding: Ja-en. In de wereld van Ja-en zijn er geen grenzen. Alles is mogelijk. Het is de positie van inspirerende denkers, leiders met een wereldomspannende visie en uitzonderlijke kunstenaars. 'Wat ze doen' lijkt moeiteloos samen te vallen met 'wie ze zijn'.

Doel van dit boek is Ja-maar-gedrag te veranderen in Ja-en-gedrag. Aan de hand van tien regels legt Berthold Gunster uit hoe je die overgang kunt maken. 'Ja, maar' zal nooit meer zo klinken als vroeger.

Je kunt het boek oa hier bestellen >>

Gedachten en Mooie Momenten

Boek Gedachten en Mooie Momenten

En natuurlijk mij eigen boek Gedachten en Mooie Momenten niet vergeten ;-). Mijn allereerste stap geweest naar het positief leren denken. Het boek voor een gezonde dosis optimisme en geloof in jezelf! Dit was oa een doel/droom van mij om een positiviteit boek uit te geven en deze is uitgekomen. Wat een heerlijk gevoel!

Lees de inspirerende teksten en schrijf jouw doelen en dromen op. Door het schrijven zet je het universum aan het werk en maak je je gedachten concreet. 

Je kunt het boek oa hier bestellen >>

Laten we het er even over hebben...

Heb jij een aanrader? Heb jij één van bovenstaande boeken gelezen en wat is jouw ervaring? 
Ik lees het graag.. Je kan hieronder gerust een reactie achter laten. 

Ik heb ook een speciale boekenlijst voor je gemaakt. Check het hier...Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

bereiken van je doel, boeken, doelen, dromen, leef jouw leven, succes


Misschien vind je dit ook leuk:

Eerst geloven dan zien

Eerst geloven dan zien

Not to do lijst om te printen

Not to do lijst om te printen
 • Elisabeth schreef:

  Dag lieve Marian,

  Ik mis het boekje “Fastfood voor de Ziel” van Barbara Berger in je lijstje. Het is zo’n opbeurend boekje en het helpt ECHT! Ik leen het vaak uit, koop soms weer een nieuwe als het dan zoek raakt, of geef het cadeau aan een zoekende.
  Ik hoop dat je het er bij gaat zetten.

 • Angelique schreef:

  Dag Marian,
  Momenteel lees ik Innerlijk Leiderschap van Ietje Lindermann.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >