Eerst geloven dan zien

Eerst geloven dan zien

‘Eerst geloven dan zien’, zeg ik vaak in plaats van 'Eerst zien en dan geloven'

Houd je niet bezig met HOE je je dromen moet manifesteren, maar houd je bezig met WAT je wilt manifesteren. Kijk vervolgens naar de eerste stap die je kunt zetten.

Een grote valkuil bij de wet van aantrekkingskracht is dat je te ver vooruit kijkt en dat je conclusie dan is: dit is onmogelijk. Maar het enige wat je hoeft te doen, is je bezighouden met de eerstvolgende stap. Daarna zet je pas de tweede stap.

Het is vergelijkbaar met in het donker autorijden op een onverlichte weg. De koplampen van je auto verlichten niet de hele weg. Ze verlichten alleen het weggedeelte vlak voor je. Je hoeft nu nog niet te weten dat er over een kilometer een bocht komt. Dat zie je pas als je er bent. 

En pas dan is het nodig om in actie te komen. Het heeft geen zin om daar nu al rekening mee te houden. Kijk dus geen 10 stappen vooruit maar naar stap 1 en ga stap voor stap vooruit richting je einddoel.

Als je ergens wilt komen, als je iéts wilt bereiken, dan kun je de Wet van Aantrekking uiteraard inzetten, maar zonder geïnspireerde actie zul je nergens komen. Je kunt je bestemming invoeren in je GPS systeem maar als je op de parkeerplaats blijft staan gebeurt er niéts.

Jij bent degene die actie zal moeten ondernemen in in ieder geval bijvoorbeeld de auto te starten en in zijn versnelling te zetten en gáán. Je wacht dan rustig de volgende aanwijzing af van je GPS. 

Om te manifesteren moet je stoppen met geloven wat je ziet en starten met geloven in wat je NOG niet ziet. Wanneer je volhoud zal het onzichtbare, zichtbaar worden. 

Kracht, moed of vertrouwen

Heb je nog vragen? Kan ik iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten. 

Post op mijn instagram account @justbeyou.nl

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love, 

Eerst geloven dan zien
Eerst geloven dan zien

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

dromen, eerste stap, manifesteren, vertrouwen, wet van aantrekking


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>