5 boeken die ik binnenkort wil gaan lezen

Ik hou ontzettend veel van boeken lezen maar ik moet bekennen dat ik er te weinig tijd voor vrij heb gemaakt de afgelopen tijd. Met lezen ervaar ik ontspanning wat zo belangrijk is.  Te druk geweest met Just Be You en het even wat minder kunnen loslaten. Daar ga ik weer verandering in brengen want ik heb vijf boeken gevonden die ik binnenkort wil gaan lezen. Ik wil ze graag in dit blog bericht met je gaan delen.

Lees je mee?

Leven na Jou

Leven Na Jou van Jojo MoyesLeven na Jou van Jojo Moyes: Na zes heftige maanden met Will geleefd te hebben, is Lou Clark is niet langer een doorsneepersoon met een doorsneeleven. Maar als een bizar ongeluk haar dwingt terug bij haar familie in te trekken, heeft ze het gevoel dat ze weer net zo vastgeroest zit als vóór Will haar wereld overhoophaalde.
In een poging zichzelf te dwingen uit haar veilige wereldje te stappen, meldt ze zich aan voor een groepscursus rouwverwerking. Haar medecursisten – vooral de aantrekkelijke Sam – helpen haar een nieuw perspectief te vinden. Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht. Kan Lou zich opnieuw uitvinden terwijl het lijkt of de hele wereld zijn best doet om haarzelf, haar familie en Wills familie vast te houden in het verleden?

Me Before You (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) wordt verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke (Game of Thrones) in de hoofdrol.

Waarom wil ik dit boek lezen? Ik ben helemaal verliefd op de schrijfster met als toppunt het boek ‘Voor Jou’. Lees hier de eerdere reviews van deze schrijfster.

100 Gelukkige Dagen

100 gelukkige dagen100 Gelukkige Dagen van Fausto Brizzi: Wat zou jij doen als je nog honderd dagen te leven had?

Lucio zwiert door het leven. Hij heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw Paola heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Voorgoed. Een dag later krijgt Lucio vreselijk nieuws: hij heeft in het gunstigste geval nog honderd dagen te leven. Wat nu?
Lucio besluit om ondanks alles gelukkig te zijn. Om zijn kinderen mooie herinneringen te kunnen geven, en de mooie kanten van het leven te vieren. Maar kan hij wel betekenis geven aan het laatste stuk van zijn leven zonder zijn echte liefde, Paola?

100 gelukkige dagen is lachen door je tranen heen en genieten van het ware Italiaanse dolce vita. Een ode aan het leven!

Waarom wil ik dit boek lezen? Geluk leer je niet op school. Ik ben altijd in de ban van hoe mensen het leven vieren en wat als je het bericht krijgt dat je nog maar 100 dagen te leven hebt? De recensies zijn erg goed.

Steeds beter

steeds beterSteeds Beter van Gretchen Rubin: Gewoonten vormen het onzichtbare raamwerk van ons bestaan. Over sommige denken we niet eens meer na, terwijl andere ons soms veel moeite kosten om vol te houden. Steeds beter leert je hoe je je gewoonten kunt leren begrijpen en indien nodig aan kunt passen. In haar persoonlijke zoektocht test Gretchen Rubin haar theorieën over goede en slechte gewoonten op zichzelf en haar omgeving. Of je nu meer wilt slapen, een project wilt afronden, gezonder wilt gaan leven, of nu echt wilt stoppen met te vaak naar je mobieltje staren: goede gewoonten kunnen je helpen. Steeds beter geeft je de handvatten om direct zelf aan de slag te gaan.

Waarom wil ik dit boek lezen? Ik heb jaren geleden haar eerste boek ‘The Happiness Project’ gelezen en dit vond ik zo leuk. Nu weer met de goede voornemens voor de deur. Wat maakt dat de ene het wel doet en een ander persoon niet?

Het Geheim van mijn Man

het geheim van mijn manHet geheim van mijn man van Liane Moriarty: Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood…

Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, die niet alleen het leven van jullie samen kan kapotmaken, maar ook dat van anderen. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is.

Cecilia Fitzpatrick is een succesvolle zakenvrouw, staat voor iedereen klaar en is een toegewijde echtgenote en moeder. Maar die brief gaat alles veranderen, en niet alleen voor haarzelf. Liane Moriarty heeft een pageturner geschreven die je aan het denken zet: over hoe goed je degenen van wie je houdt eigenlijk kent – en hoe goed je jezelf uiteindelijk kent…

Waarom wil ik dit boek lezen? De omslag spreek mij al zeer aan ;-). Fris en mooi vormgegeven en van deze populaire roman (die ik tegenkwam in het blad vriendin) zijn wereldwijd ruim 2 miljoen exemplaren verkocht! Het is tevens dé #1 New York Times- bestseller. Dat vraagt om gelezen te worden.

De vierde dimensie

De vierde dimensieDe vierde dimensie van Hans Peter Roel: De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden die in de vierde dimensie gelden en dat ingaat op de magie van het leven.

Wens, werkelijkheid en toeval lopen in dit verhaal dwars door elkaar, net als in het leven zelf. Toevalligheden spelen een belangrijke rol in ons leven. In dit boek leer je het toeval te herkennen en dat vervolgens gericht te sturen.

Ga mee op reis met Nick Larson, een succesvolle beursmakelaar, die door de crisis in de schuldsanering belandt. Na deze ingrijpende gebeurtenis gaat hij op zoek naar de waarheid en komt zo de vierde dimensie op het spoor.

Waarom wil ik dit boek lezen? Van Hans Peter Roel heb ik het boek ‘Ki’ (Kracht van Binnenuit) gelezen en echt een aanrader. Een review heb ik hier nog niet overgemaakt maar staat nog op mij todo lijstje ;-).

 

Welk boek vind jij een aanrader of hoop jij binnenkort te kunnen lezen?

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

boek, boeken


Misschien vind je dit ook leuk:

Kut Kanker – Review

Kut Kanker – Review

5 stappen per dag

5 stappen per dag
 • De vierde dimensie zojuist besteld. Dank je wel voor de tip! Na aanleiding van je tip ook Ki gelezen en idd echt een aanrader. Ik ben benieuwd.

  • Hoi Els, laat je nog weten wat je ervan vindt? Ik ben er nu mee halverwege dus een review komt snel online ;-). Dank je wel voor je reactie.

 • Sommige van deze boeken ken ik, al heb ik er geen één gelezen. MIj lijken ze wel goed.

  • Hoi Astrid, als je er één hebt gelezen dan hoor ik het graag!

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >