21 Dagen Dankbaarheid Challenge

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’0′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’1′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=6qGwylHz3bw[/responsive_video]
.

[thrive_link color=’orange’ link=’https://www.justbeyou.nl/21-dagen-dankbaarheid-challenge/’ target=’_blank’ size=’medium’ align=’aligncenter’]Opgeven Challenge[/thrive_link]

Vorige week had op NPO 2 een radio uitzending over thanksgiving day en dat mensen het moeilijk vinden om hun dankbaarheid te uiten. Dit bracht mij op een idee om een dankbaarheid challenge te organiseren.

Ik baalde nog even dat ik er niet aan gedacht had voor de thanksgiving day maar alles heeft een reden. Hoewel ik deze af en toe ook niet weet of er pas veel later achter kom.

Dankbaarheid

Dankbaarheid heeft mij zoveel gebracht in het leven. Het leren richten op wat er NU is en niet kijken naar wat er allemaal ontbreekt. Natuurijk mag je wensen en doelen hebben. Ik denk dat deze juist moet hebben. Iets waar je ’s ochtends je bed vooruit springt.

Alles waar je blij mee bent, waar je dus dankbaar voor bent dat maakt gelukkig. Dankbaarheid = instant geluk zeg ik vaak.

Ik denk dat zonder dankbaarheid geen geluk bestaat.

Alles waar je je op richt, dat groeit

Je krijgt meer oog voor wat er wél goed gaat, op de mooie en fijne dingen die er zijn.  Er zal altijd iets te verbeteren zijn maar wees blij met wat er nu is, met wat je hebt en wie je bent.  En verheug erop om de mooiste versie van jezelf te zijn.

Doe je mee je te richten op wat er is in plaats van wat er niet is? Kijk positief en voel dankbaarheid.

Ik zal ook elke dag een bericht plaatsen in de besloten Just Be You Facebook Groep zodat we lekker betrokken blijven deze 21 dagen.

Je ontvangt ook meteen een Dankbaarheid Dagboek in je mailbox waar je nu al mee kunt gaan starten.

Ik heb er zin in.

With love,

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

challenge, dankbaar, dankbaarheid, geluk, happy


Misschien vind je dit ook leuk:

  • Wat gaaf dat je weer een challenge organiseer. Ik ben er graag bij want je geeft mij zoveel inspiratie. Dank daarvoor!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

    Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
    Zorgen en Stress

    >