Zelfvertrouwen is iets dat je jezelf kunt geven.

Zelfvertrouwen is iets dat je jezelf kunt geven

Dat is niet afhankelijk van de mensen om je heen of de omstandigheden waarin je verkeert.

Hoe jij over jezelf denkt bepaalt hoe jij jezelf voelt. Vertrouwen in jezelf wordt beïnvloed door je gevoel. Om dan bij het begin te beginnen: neem de controle terug over je gedachten.

Misschien vind je het in het begin moeilijk, en geloof je er nog geen woord van wat je tegen jezelf zegt. Doe het gewoon. Ook hiervoor geldt: oefening baart kunst

‘Fake it ‘till you make it!’ Doe gewoon net zolang alsof tot het werkelijkheid wordt.

Het werkt echt.

Zelfvertrouwen is iets dat je jezelf kunt geven

Om je te helpen heb ik een paar ‘reminders’ voor je op een rijtje gezet.

Print ze uit en herhaal ze elke dag hardop. 

Leestip: Zo gebruik je affirmaties als superpower

Laat de woorden gedurende de dag resoneren in je gedachten. Je gedachten bepalen je gevoel. Moet jij eens kijken hoe veel beter jij je gaat voelen over jezelf! Als vanzelf ga je dat ook uitstralen en je omgeving reageert op jouw energie met een vergelijkbare positieve energie en zo beland je in een opwaartse spiraal. Je krijgt meer positieve bevestiging op jouw acties en aanwezigheid.

Dus start vandaag:

  • Ik ben geweldig
  • Ik kan alles wat ik wil doen
  • Positiviteit is een keuze
  • Ik koester mijn individualiteit
  • Ik ben helemaal uitgerust om te slagen in dit leven

Heb zelfvertrouwen, is een boodschap die JustBeYou dagelijks uitdraagt. Vertrouwen in jezelf, vertrouwen in het leven, vertrouwen in het proces. Lastig? Je hoeft niet op voorhand overal een antwoord voor paraat te hebben, overal op voorbereid te zijn. Zelfvertrouwen wil zeggen dat je bereid bent alle uitdagingen aan te gaan die op je pad komen. Laat de controle los en vertrouw op jezelf.

Je zelfvertrouwen, zelfbeeld en houden van jezelf zijn de basis voor een gelukkig leven. Hoe meer je van jezelf houdt, hoe meer zelfvertrouwen je hebt, hoe meer je het leven als leuker en makkelijker zal ervaren. Hou van jezelf en vergroot je zelfvertrouwen en voel je veel beter over jezelf en je leven! Hou van jezelf en vergroot jezelf vertrouwen >>>

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

jezelf, keuze, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

Blue Monday

Blue Monday
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>