Gratis Live Interview met Michael Pilarczyk

Woensdagavond 20.00 uur Live webinar met Michael Pilarczyk, schrijver, levenscoach maar bovenal een top motivator.

Waarom je dit webinar niet wilt missen? 

Ik vraag Michael naar zijn succestip nr 1, hoe je je passie ontdekt, hoe je om kunt gaan met angst en nog veel meer .

Je kunt je hier gratis aanmelden voor het webinar >>> 

Een webinar is een live uitzending via internet waarbij je mij kunt zien en horen. Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig;

– Computer, laptop of tablet met internetverbinding
– Geluid (geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)

Wanneer je je aanmeldt krijg je een bevestiging dat je mee kunt doen. Vervolgens ontvang je 1 uur voor het begin van het webinar een mailtje met een link, deze link dien je uit te voeren en je zit vanzelf ‘in de uitzending’.

Je kunt je hier gratis aanmelden voor het webinar >>>

Wil je meer events zien van Just Be You? Klik hier 

Warme groet,
handtekening Marian

De winnaars van ‘Dansen in de Hemel’ zijn:

JACQUELINE on 

Dank je wel Marian voor het webinar van vanavond met Michael. Ik vond het heel interessant en leerzaam.
Waarom ik het boek graag zou willen ontvangen…. gewoon omdat ik zo nieuwsgierig ben geworden en Michael zo’n interessante man vind met al zijn wijsheden. Ik hou van lezen en dan vooral ook boeken waarvan ik wat kan opsteken en ik zou dit boek heel graag op mijn nachtkastje willen hebben liggen
Nogmaals bedankt en nog een fijne dag!
Groetjes Jacqueline x

SABINE on 

Ik heb het webinar gevolgd met Michael. Bijzonder en herkenbaar hoe hij dat vertelde. Voor je passie gaan. Ik heb vorig jaar mijn saaie vaste baan opgegeven omdat ik uit de comfortzone wilde stappen. Ik heb geknokt en ook met dalen en onzekerheid. Maar toch geloven in mijn eigen kracht. Resultaat, veel aanbiedingen voor leuke jobs, hbo studie en een leuke baan pet 1 februari. Ik heb het boek wel verdiend voor mijn moed, kracht en geloof in mijn kunnen .

ERWINA on 14 JANUARI 2015

Verder wil ik graag het gesigneerde boek winnen omdat Michael een meester is voor me; Een leermeester!
En: Een groot voorbeeld!
Stel je voor: Een gesigneerd boek zodat je nog meer gemotiveerd raakt!

Sturen jullie mij even je adresgegevens zodat ik dit in één keer aan Michael kan doorgeven? 

 

 


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Jammer dat ik het webinar niet geheel heb kunnen volgen. Volgens Marjan zou deze tot vanavond nog online te zien zijn. ik heb ongeveer een half uurtje kunnen volgen en daarna was die verdwenen.ben nu wel erg nieuwsgierig geworden. Ook naar het boek natuurlijk. Ik vind het enorm interessant hoe ook met tegenslag in het leven wordt omgegaan. En ik ben het zeker eens dat geld echt niet op de eerste plaats staat. Belangrijk is zeker je passie volgen en evenwicht en je mentaal ontwikkelen, je fijn in lichaam en geest voelen. De rest komt vanzelf. Ik krijg soms het idee dat iedereen alleen met de lotto bezig is en denkt met geld alles te kunnen kopen. Graag zou ik het boek voornamelijk voor mijn dochter willen winnen, zij zit nu in deze strijd waar deze webinar over gaat. Het is een klein waakvlammetje en ik hoop echt dat haar passie zich ontwikkelt naar een vurige vlam.

  • Goedemiddag Lian, het webinar is offline daar er vele reacties en mails binnen komen mbt de actie die al verlopen was. Binnenkort zal er weer een webinar zijn 😉

   Warme groet, Marian

 • Nathalie schreef:

  Hoi,
  wat een zalige man, die Michael, kan uren naar hem luisteren, daar wordt zen mens gelukkig van.
  Ben nu in een moeilijke periode, rouwproces, verdriet, zorg voor anderen, en niet begrepen worden, hoog tijd om mijn leven te veranderen en in te grijpen, anders hoeft het voor mij niet meer. Hoop wat steun te vinden in het lezen van het boek. Groetjes en nogmaals dank.

  • Hoi Nathalie,

   Dank je wel voor je reactie. Iedereen wordt wel eens teleurgesteld door anderen, gekwetst of slecht behandeld. Geef het niet teveel ruimte in je leven. Richt je op de mensen die je een goed gevoel geven, die je liefhebben en je laten lachen. Kies zelf wie je aandacht geeft, niet andersom. Ik vind het fijn om te lezen wat je van het boek vond.

   Warme groet, Marian

 • Op dit moment geniet ik van mijn zwangerschapsverlof, over anderhalve week ben ik uitgerekend. Aangezien ik niet het type ben dat 10x alle babykleertjes wast en strijkt en eindeloos op babyforums meeleest, zou ik heel graag het boek willen winnen zodat ik mijn laatste weken Super nuttig kan besteden. 🙂

 • Jolanda schreef:

  Marian & Michael, dank-jullie-wel voor jullie interessante, leerzame webinar! Het smaakt naar meer, de tijd vloog voorbij… Michael, bedankt voor jouw inspiratie & visie! Om geen genoeg van te krijgen. Kortom, ik hoor & leer graag meer van je! Jouw boek “Dansen in de Hemel” (speciale editie) is daar voor mij een schitterende aanvulling op. Tot gauw! Zonnige groet, Jolanda

 • Het was een geweldige webinar met Michael en Marian. Geïnspireerd door deze avond, verder met focus houden op mijn pasie. Ben nieuwsgierig naar het boek Dansen in de hemel zou mooi zijn als ik hem win en anders mijn verlanglijstje, ik ga hem lezen hoe dan ook

 • Aletha schreef:

  Niet alleen inspirerend maar ook echt concrete handvaten. Dank jullie wel. Op zoek naar mijn passie heb ik al een stap gezet nu nog de handrem loslaten en ik denk dat dit boek me daarbij kan helpen.

 • Beste Marian en Michael, hartelijk dank voor het inspirerende webinar. Ik heb mee zitten schrijven en mijn notitieboek en to do list liggen al klaar voor morgenochtend. Ik had het extra duwtje net even nodig. Ik zou het heel leuk vinden het boek van Michael te winnen. Fijne avond en groeten, Diane

 • Zeer inspirerend !!! Zou heel graag het boek willen winnen !!! Dank jullie wel voor het webinar.

 • Shirley schreef:

  Erg boeiend en leerzaam Webinar. Helaas heb ik een stukje gemist, dus kan niet wachten om het nog even terug te kijken, super fijn. De tips waren echt heel leerzaam. Het heeft mij heel erg nieuwsgierig gemaakt naar het boek, dus ik wil ook graag kans maken. Ik ben wel toe aan meer geluk in mijn leven en dit kan het begin zijn van al het moois wat het leven mij nog te bieden heeft!

 • Jacqueline schreef:

  Dank je wel Marian voor het webinar van vanavond met Michael. Ik vond het heel interessant en leerzaam.
  Waarom ik het boek graag zou willen ontvangen…. gewoon omdat ik zo nieuwsgierig ben geworden en Michael zo’n interessante man vind met al zijn wijsheden. Ik hou van lezen en dan vooral ook boeken waarvan ik wat kan opsteken en ik zou dit boek heel graag op mijn nachtkastje willen hebben liggen 🙂
  Nogmaals bedankt en nog een fijne dag!
  Groetjes Jacqueline x

 • Bij deze grijp ik de kans aan om het boek gratis ter beschikking te krijgen. Niet zozeer voor mijzelf als wel voor veel van mijn cliënten die zijn vastgelopen op hun levenspad. Met de bezielde kennis van Michael uit dit boek hoop ik mensen hiermee te inspireren vanuit mijn overtuiging “Pay it forward”…. …

 • Het lijkt wel of im gehypnotiseerd word door de stem van Michael. Werkelijk. Ik ken het boek dansen in de hemel niet maar weet inmiddels dat het zeer bijzonder is. Mijn collega zei: heb jij dat boek?! Met een hoopvolle stem. 🙂 nee ik heb het niet. ik moest wel lachen. Als ik zo door de stem en de verhalen van Michael gehypnotiseerd word, zou dat dan ook kunnen door zijn boek?
  Misschien win ik het en kom ik het te weten en kan ik het nadat ik het heb uitgelezen doorgeven aan mijn collega..

 • Ik vond het webinar erg interessant. Het sluit aan waar ik op dit moment mee bezig bent. Ik ben nieuwsgierig naar het boek en zou het graag willen winnen!

 • Leuke webinar, boeiend. Tuurlijk wil ik in aanmerking komen voor het boek! dank jullie beiden!

 • Esther schreef:

  Dank je wel Marian & Michael voor het webinar met mooie inzichten en herkenningspunten!

  Graag wil ik mijn proces verder ondersteunen met het lezen van het boek ‘Dansen in de hemel’!

  Ik dans graag op de aarde!

  Stralende groet,
  Esther

 • Willeke schreef:

  Het was een heel fijn webinar. Ik ben heel benieuwd naar het boek en zou het graag ontvangen.

 • Wowww! Wat grappig dit! Ik had nl helemaal geen verwachting bij dit webinar van jullie twee maarrrrr ben ZEER AANGENAAM ge-entertaind vol idee-en en plannen! Heerlijk!! Hier en daar een open deur maar het is altijd goed om aan bepaalde dingen herinnerd te worden!! Te gek! En natuurlijk heel hartelijk bedankt!! Dikke kus..Muawhhhh! haha

 • krista schreef:

  ik ben heeeeel benieuwd naar het boek, zou het heel graag willen lezen,
  ik heb sinds kort ontdekt dat ik lezen heel leuk en inspirerend vind, terwijl ik vroeger een hekel aan lezen had.
  zo bijzonder.

  maak gaag kans op het boek.

  bedankt michael en marjan wat een ontzettend leuke webinar was het.

  groetjes krista horsten

 • Danielle schreef:

  Na het webinar ben ik heel nieuwsgierig naar het boek en hoop er veel inspiratie uit op te doen 🙂 Danielle

 • Arianne schreef:

  Erg interessante avond.
  De simpele manier om dingen te ontleden en uit te komen bij je passie is iets waar ik zeker aan ga werken. Ben dan ook erg benieuwd naar het boek!
  Ben zoekende op dit moment.

  Zoals Micheal zegt: begin met te doen.
  Ik ben er van overtuigd (ook naar aanleiding van jou commentaar Marian over dit boek) dat deze mij gaat helpen! Als je mij nu eerst helpt met dat boek? 😉
  Zou je erg dankbaar zijn.

  Groetjes,
  Árianne

 • Natasja schreef:

  ik wil graag kans maken op het boek van Michael. Ik heb een hele aardige life coach die ik graag wil bedanken voor zijn luisterend oor en wijze lessen. Hem wil ik graag het boek cadeau geven.

 • Beste Marian en Michael, bedankt voor jullie inspirerende webinar. Ik gun mijn moeder heel graag het boek. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug en pakt werkelijk alles aan om weer goed in haar vel te zitten. Ze is gelukkig op de goede weg, maar zou het boek als extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zulke positieve recensies!

 • Lisette schreef:

  Ik wil het boek graag lezen, omdat dan de wolken voor mij verdwijnen en de zon gaat schijnen! 😉

 • Fijne uitzending met veel goede tips..

  En nu aan de slag… 🙂

 • Gloria schreef:

  Ik zou graag het boek willen lezen omdat ik net mijn doctoraal afgerond heb en aan een nieuwe fase van mijn leven begin. Zou best wat inspiratie en “guiding” kunnen gebruiken. Bedankt voor de inspirerende avond!!

 • Mascha schreef:

  Op mijn voetjes op een nieuw pad gezet, nu mijn doel nog helder krijgen. Een beetje hulp onderweg is zeer welkom. Het boek zou een welkome tool zijn. Interessante webinar was het. Dank Michael en Marian!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >