Geuksmomenten #2 2015

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil. Ik leg mijn geluksmomenten elke week vast op op camera. Ik ben gek op foto’s alleen moet ik nog even leren om veel meer foto’s te maken en dit gaat tegenwoordig zo makkelijk..

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

geluksmomenten

Onderweg naar mijn schoonmoeder. Ze woont 10 minuten lopen bij mij vandaan.
Ze vindt de koffie in het verzorgingstehuis niet lekker dus voor mij een goede reden om achter de
computer vandaan te gaan en even koffie te brengen ;-). Het zijn vaak de kleine dingen die het doen.

geluksmomenten

Elke ochtend meteen uit bed en even aan het werk voor project x ;-).

Reisverslag Aruba

Ik was het helemaal vergeten om mijn Aruba verslag online te zetten.
Deze week gedaan en weer even heerlijk genoten.

geluksmomenten

In Aruba en met de feestdagen weer een paar kilo aangekomen. Deze gaan er dus
weer vanaf! Lekkere fruit smoothie gemaakt.

geluksmomenten

Het plafond is nu helemaal dicht in de woonkeuken en manlief alles aan het
verven.

geluksmomenten

Op zaterdagochtend nog een keer omdraaien! Heerlijk relax wakker worden.

Leef en Helweek geluksmomenten
Deze week ontving ik het boek Helweek van Erik Bertrand Larssen en
Leef van Mark Nepo. Hier komt later nog een verlag van.

 Wat zijn jouw geluksmomenten geweest van de afgelopen week? Leuk als je deze wilt delen.

Warme groet,
handtekening Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>