Women’s Health magazine, Nederland

Gisteren heb ik het blad Women’s Health gescoord. Women Health Magazine schijnt één van de bekendste tijdschrift te zijn in Amerika. Een magazine voor gezondheid, fitness, voeding, wellness, sex & beauty. Dit is de eerste uitgave en het zusje van de Men’s Health.

Vandaag dus de eerste uitgave gekocht voor € 2,99.

Cover van de Women’s Health Magazine, Nederland:

Er staan al leuke onderwerpen in bijvoorbeeld over loslaten in een interview met Tess Milner, koolhydraten, powerfood en speciaal voor mij hoe je je lichaam fit houdt na je 40e :

Woman's Health

Women's Health Magazine

Women's Health Magazine

Waar ik naar uit kijk is meer ‘diepere’ informatie over bijvoorbeeld voeding en dan wetenschappelijk onderbouwd. Ik vind het überhaupt leuk om te lezen en waar je je op richt dat groeit. Ik kan altijd extra energie gebruiken en erover lezen en toepassen om uit te proberen is aan mij zeker besteed. Dan kunnen we daarna weer een leuk blog bericht schrijven.

Kijk voor meer info op www.womenshealthmag.nl

Ga jij dit magazine ook aanschaffen? Of is het niets voor jou? Ik ben benieuwd naar je mening. Leuk als je een onderstaand een reactie achterlaat.

 


Tags

Energie management, Inspiratie voor jezelf, voeding, women's health nederland


Misschien vind je dit ook leuk:

Waar een wiel is, is een weg

Waar een wiel is, is een weg
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.