Just Be You
Shares

Women’s Health magazine, Nederland

Gisteren heb ik het blad Women’s Health gescoord. Women Health Magazine schijnt één van de bekendste tijdschrift te zijn in Amerika. Een magazine voor gezondheid, fitness, voeding, wellness, sex & beauty. Dit is de eerste uitgave en het zusje van de Men’s Health.

Vandaag dus de eerste uitgave gekocht voor € 2,99.

Cover van de Women’s Health Magazine, Nederland:

Er staan al leuke onderwerpen in bijvoorbeeld over loslaten in een interview met Tess Milner, koolhydraten, powerfood en speciaal voor mij hoe je je lichaam fit houdt na je 40e :

Woman's Health

Women's Health Magazine

Women's Health Magazine

Waar ik naar uit kijk is meer ‘diepere’ informatie over bijvoorbeeld voeding en dan wetenschappelijk onderbouwd. Ik vind het überhaupt leuk om te lezen en waar je je op richt dat groeit. Ik kan altijd extra energie gebruiken en erover lezen en toepassen om uit te proberen is aan mij zeker besteed. Dan kunnen we daarna weer een leuk blog bericht schrijven.

Kijk voor meer info op www.womenshealthmag.nl

Ga jij dit magazine ook aanschaffen? Of is het niets voor jou? Ik ben benieuwd naar je mening. Leuk als je een onderstaand een reactie achterlaat.

 

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author

Leave a Comment: