Schoonheid zijn mensen

Het is laat op de avond….de straten zijn donker en ik zit hier achter mijn computer. Ik werd gewekt vroeg aan het begin van de nacht..de vraag is alleen waardoor?  Zoals jullie wellicht wel weten wil ik de werkelijkheid laten zien van schoonheid en ben ik twee jaar geleden mijn ”Alles is perfect missie” begonnen.

Duizenden prachtige vrouwen op het werk, of thuis lekker op de bank.. lezen dit artikel. Meer dan ooit weet ik waarom ik hier rondloop op deze prachtige Happy Planet. Dit weekend hebben we een fotoschoot gehad en ja het werd me weer eens duidelijk. Noah mijn zoon en ik waren al vroeg op pad gegaan. In de auto met lekkere dingen gingen we op pad naar de fotoshootlocatie. De foto’s die de afgelopen twee jaar zijn genomen van al die verschillende mooie vrouwen zijn voor het boek dat dit jaar uitkomt; Schoonheid is jezelf zijn.

Mijn intentie is om in het boek al die verschillende krachten en schoonheden van vrouwen te laten zien. Maar het meest belangrijkste doel dat ik wil bereiken is laten zien dat de schoonheid van de vrouw overal door ons hele land zichtbaar is. En dat is schoonheid.

Een vrouw staat klaar voor haar kind, haar vriendin en helpt I Am sure! Ik heb het ook deze zaterdag weer gezien. Ongeacht maat,lengte, keur, inkomen, on-beperking, beperking wat dan ook helpt te vrouw de mensen van wie ze houdt. Dat is één van de krachten van de vrouw. Ik..wij..jullie we hebben samen super kracht en schoonheid. Deze prachtige website van Marian laat zien dat je van jezelf kunt/mag houden. En ze heeft gelijk. Je mag van jezelf houden. Omdat je bent wie je bent.

Schoonheid is zoveel. Je prachtige haar, je lach, je lichaam, de liefde die je laat zien elke dag weer aan de mensen waar je van houdt of mensen die je kent of niet kent en helpt.
En schoonheid is delen met elkaar. Liefde delen, ervaringen delen en een glimlach delen. Vanuit mijn schoonheidskamer deel ik mijn glimlach met jullie en laat zien dat jullie schoonheid zijn. Ik zie het! Jullie zien het ook …er heeft een schoonheids Creatief Event in het M3 plaatsgevonden…..kijk maar in de spiegel…..

Want net als één van de dames/meisjes die aanwezig was op de prachtvlinder shoot afgelopen weekend zijn jullie..ja jij… schoonheid. Mijn hart werd warm na het lezen van haar tekst op een belangrijk papier met blauwe lijntjes ze schreef “Schoonheid zijn mensen”!
Deze wijze dame schreef…bovenstaande drie woorden en het is de werkelijkheid. Schoonheid ben jij, ben ik, is een ieder die lief heeft.

Liefs Anouk

“Vergeet je gedachten ook al is het maar voor even het enige wat dan overblijft is je prachtige en perfecte zelf”

Geschreven door Anouk

Als je dit artikel waardevol vindt voor inspiratie en/of motivatie dan waardeer ik het zeer als je mee helpt door dit artikel  te verspreiden door het te delen. Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.


Tags

jezelf zijn, schoonheid, van jezelf houden


Misschien vind je dit ook leuk:

Hoe blijf je gemotiveerd?

Hoe blijf je gemotiveerd?

Zelfliefde

Zelfliefde
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>