Werkelijke dromen

Rare dromen heb ik de laatste tijd, welke ik tot op de details onthoud en ik ze ’s ochtends gewoon kan navertellen.. Ik droom pas heel erg sinds ik heb besloten met mijn vriend in zijn woning in Sneek te gaan samenwonen.. Wil dit iets zeggen, misschien een manier van verleden achterlaten??

Reizen op een cruiseschip, die in sneltempo voer over de oceaan, waar ik allerlei mensen uit mijn jeugd trof..

Nu was ik wel eens benieuwd naar een uitleg hierover en vond de volgende betekenis..

Dromen of visioenen over een cruiseschip gaan over rijkdom, welvarendheid, geluk van andere mensen en een overmaat aan nieuwe kansen in je leven. Ook staat het cruiseschip voor oude problemen die je achter je laat en nieuwe kansen die je leven binnen kunnen komen..

Bewust vooruitblikken naar een toekomst.. Onbewust (bewust) achteruitblikken en achterlaten van dingen die zijn geweest??

Puzzelstukjes die op hun plek vallen sinds ik mijn vriend heb leren kennen.. Ikzelf met mijn dochters als invulling, Ronald vult ons aan.. Nu zijn we compleet en zo voelt het ook..

Nu komt zo langzamerhand door de chaos wat rust, want ja, met drie kinderen op verschillende manieren zaken voor elkaar proberen te krijgen voordat je met zijn allen kunt gaan samenwonen.. Niet alles is vanzelfsprekend en je kunt niet zomaar de boel oppakken en weggaan.. Doordachte keuzes maken.. Pff, het heeft nog heel wat voeten in aarde gehad..

De kerstvakantie is nu op zijn eind, maar morgen begint voor mij de vakantie pas.. Als de kinderen weer naar school gaan, regelmaat en orde..

Een fase van gewenning, waarbij Sneek nieuwe kansen biedt.. De deur naar de toekomst..

En ook een fase van ontwenning .. De flat in Leeuwarden.. Leeghalen, uitzoeken, weggooien, schoonmaken.. Straks de deur die dicht gaat.. De deur naar het verleden..

Een grote stap voor ons allemaal, waar we naar toe leven.. In één huis samen, alles een plekje geven.. Vreemd en toch geruststellend..

Dromen..

Vroeger als klein meisje droomde ik veel over later, hoe het zou kunnen worden..

Nooit gedacht dat uiteindelijk na alle hindernissen die waarschijnlijk noodzakelijk waren, te overwinnen, zie ik mijn dromen werkelijkheid worden..


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.