5 x tips tijdloze schoonheid

5 x tips tijdloze schoonheid

Snelle quiz! Noem drie vrouw die je denkt te definiëren tijdloze schoonheid.

Schiet je moeder jou als eerste te binnen? Niet zo gek. Volgens Florine van Famme is je moeder eigenlijk de beste vriendin die er is.De tijdloze schoonheid tips worden vaak doorgegeven van moeder op dochter. Zo draag ik bijvoorbeeld vrijwel nooit make-up en hooguit een gekleurd glosje op mijn lippen en een tijdloos lakje op mijn nagels. Wel verzorg ik mijn huid goed met, hoe verrassend een basic olie, bio-oil. Daarom besloot ik vorige week eens aan mijn vriendinnen te vragen welke schoonheidstips volgens hen de tand des tijds hebben doorstaan. Deze zie je hieronder.

#1 hou je lachrimpels

Zij zijn het teken van een gelukkig leven. Een innerlijke glimlach doet het ook goed! Wie van binnen straalt, draagt naar buiten uit.

#2 houd je wenkbrauwen verzorgd

Een van de eerste dingen waar mensen naar kijken, zijn je ogen en de uitstraling van je kijkers wordt gevormd door de shape van je wenkbrauwen. Dus hou ze netjes bij en laat je eens adviseren door een schoonheidsspecialist. Wees voorzichtig met te veel en te vaak epileren. De haartjes van je wenkbrauwen groeien langzaam.

#3 slapen op je rug

Word je in de ochtend ook weleens wakker met meer rimpeltjes aan de ene kant van je gezicht, dan aan de andere kant? Of een beetje dikke ogen? Slapen op je rug helpt. Mocht je het niet prettig vinden om op je rug te slapen, dan kun je ervoor kiezen om niet voor een al te zacht kussen te gaan. Een zacht kussen moedigt namelijk vochtophoping aan.

#4 wees lief

In woorden aan andere mensen, in je aanraking, en in de manier waarop je de huid behandeld. Reinigen met producten die glycerine en natuurlijke oliën voorkomen uitdrogen van je huid en zo behoud je ook de natuurlijke oliën die je huid nodig heeft. Zelf ben ik dol op perenzeep!

#5 omarm je natuurlijke schoonheid

Het zijn die dingen die je niet doet (of beperking) om je lichaam terwijl je jonger bent dat zal betalen dividenden op je huid als je ouder bent. Dus wees voorzichtig en lief voor jezelf en omarmen je natuurlijke schoonheid – zelfs de kleinste veranderingen zal een verschil maken, zowel binnen als buiten.

En terug naar de poll, toen mijn vriendinnen me vroegen welke drie vrouwen ik als tijdloze schoonheid zie, dacht ik aan mijn moeder. Ook vind ik Anna Drijver en Eefje de Visser tijdloze schoonheden.

Meer lezen over de invloed van je moeder op je schoonheid en vriendschap? Lees je via Famme.nl

[social_warfare]


Tags

beauty tips, houden van jezelf, zelfbeeld


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>