Welke verhaal vertel jij jezelf?

Welk verhaal vertel jij jezelf?

Dit is iets wat ik heel vaak zeg en vertel. Als iemand zegt het is moeilijk of het is niet makkelijk dan vraag ik vaak: welk verhaal vertel je jezelf en welk verhaal wil je geloven? 

Vaak is het nodig om even bewust te worden en weer in de juiste flow te komen. 

Waar je je op richt dat groeit is ook een veel gebruikte uitspraak van mij. 

De start van justbeyou.nl is niet voor niets geweest met de slogan - het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Opgevoed worden met aan alcohol verslaafde ouders, te dik, gepest. Het doet wat met je en dan overlijd je moeder in je armen. Veelte jong, zich altijd druk makend wat anderen van haar/ons dachten, verslaafd en haar dromen/doelen nooit waar gemaakt. 

De vraag was, wil ik zo doodgaan? Dat was mijn turningpoint in mijn leven. 

Wat wi ik

  • Niet wat anderen willen.
  • Niet wat anderen denken dat goed voor me is.
  • Niet het negatief denken en meegaan in een negatief spiraal. Van wat een slechte wereld… er zijn al zoveel coachen etc.
  • Niet meegaan in beperkend denken
  • Niet wat me altijd is geleerd. Niet lullen en maar poetsen. Dat een ander altijd voor gaat.
  • Niet wat “normaal” is in de maatschappij of zoals mij geleerd is binnen ons gezin. 

Als je bewust wordt kan je accepteren en/of veranderen.

Ondanks hoe je bent opgevoed met wat mensen je hebben verteld
Ondanks wat andere mensen doen
Ondanks wat je zelf hebt gedacht ….

Jouw gedachten en wensen zijn belangrijk. Belangrijk om gerealiseerd te worden. Vandaag is er maar wie verteld ons dat er een morgen komt? 

Vele dromen zijn uitgekomen maar ik heb er ook hard voor gewerkt en actie ondernomen. Het is mogelijk en heel veel is mindset, daar ben ik wel achtergekomen.

Ik lees vaak of krijg vaak te horen dat is niet makkelijk of dat is moeilijk. Ik heb nooit gezegd dat het makkelijk is maar zeggen/schrijven dat het moeilijk is maakt het echt niet makkelijker.

En wat zend je uit? Het is moeilijk….. wat zal je zien? 

Moeilijkheden

Jij bent belangrijk ook in deze wereld. Het aanpassen wat ik jaren heb gedaan en de burn outs als gevolg hebben mij nergens gebracht. 

Voor mij is de weg het waard geweest en je kunt het gewoon leren.

Ik heb me zo vaak aangepast, ik heb zolang gevist naar complimenten, ik ben zo bang geweest voor falen en vooral voor kritiek, wat anderen zullen zeggen, om veroordeeld of beoordeeld te worden of niet meer leuk of aardig gevonden te willen worden. 

En over die flow gesproken daarom maak ik deze video en om het eerste LIVE Event van Just Be You op 27 september 2017

Vele vragen krijg ik en eindelijk even de tijd om hier op in te gaan. 

En wat heb ik nu gedaan?

Mijn allereerste stap is geweest om te leren positief te denken. 

De overtuiging niet goed genoeg te zijn aan te pakken. Ga je met deze overtuiging aan de slag en weet dat je het waard bent en wanneer je dit stadium passeert en/of aanpakt is er weer veel meer groei mogelijk. 

Deze stap heeft geleid naar de website www.justbeyou.nl en het boek Gedachten en Mooie Momenten en daar heeft jaren tussen gezeten maar zo dankbaar en nu is er bij het LIVE event een nieuw boek! 

Ik ga je het allemaal vertellen op het eerste Just Be You Event. De stappen die ik je vertel neem je ook mee naar huis in de vorm van het nieuwe boek wat deze avond wordt gelanceerd. Nog een top secret maar als aanvulling op het boek Gedachten en Mooie Momenten. 

Wees trots op jezelf!

Vergeef jezelf als je faalt. 

Vergeef jezelf als je “fouten” maakt. Leven is een leerschool. Leer er van en ga dan zo snel mogelijk weer door!

Blijf er asjeblieft  niet in hangen.

Creëer je jouw mooiste leven, Vertel jezelf een positief verhaal en kan je wat inspiratie en positiviteit gebruiken kom dan naar het event. 

Je wordt ontvangen met koffie en wat lekkers, je kan op de foto, de theater directeur opent en dan dompel ik je onder in inspiratie en motivatie en de lancering van het nieuwe boek die jij in de goodiebag (zodra extra kosten!) mee naar huis krijgt. 

Natuurlijk ben ik na afloop aanwezig om gezellig wat met je te drinken. praten en de fotograaf is er nog steeds. 

Wil je stappen maken? Kom naar het allereerste Just Be You event voor de gezelligheid, kennis, de motivatie en inspiratie die je nodig hebt om de dingen te doen die jij graag wilt. Je verdiend het en je bent het waard! Je bent goed genoeg. 

Ben je er bij? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. 


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.