Wat voor jou bedoeld is, zal jou nooit missen

Wat voor jou bedoeld is, zal jou nooit missen

Gisteren heb ik een post gemaakt op mijn Instragram geplaatst en vandaag voelde ik me geïnspireerd om dit ook via de nieuwsbrief en op mijn blog te delen ;-). 

Wat voor jou bedoeld is, zal jou nooit missen

Wat voor jou bedoeld is, zal jou nooit missen

Vorige keer had ik al gedeeld:

Het Universum is er altijd vóór jou en niet tegen jou

Het heeft mij zoveel geholpen om (zelf)vertrouwen te blijven houden.

Wat voor mij bedoeld is, zal mij nooit missen.
Wat voor jou bedoeld is, zal je nooit missen.

Je manifesteert altijd wat voor je bestemd is. Het universum heeft een plan voor je maar vaak willen we dat het gaat op de manier zoals wij het hebben bedacht en als dat niet zo is dan zijn we teleurgesteld (daar zal ik einde van de week een podcast over maken)

Laat de HOE los, laat de controle gaan en go with the flow. Ontvang wat bedoeld is. Er komen zoveel wonderen op je af maar vaak zien we het niet omdat we gericht zijn op die ene uitkomst terwijl het tot ons kan komen op zoveel verschillende manieren.

Zet je gedachten op positief, zend positieve energie uit en ga je goed voelen. Richt je op wat je allemaal WEL wilt in het leven.

Accepteer dat wat er is. Laat los en heb vertrouwen in wat kan zijn. Het komt allemaal naar je toe.

With love, 

PS Dankzij journaling is het me gelukt om mijn brein en blik op de wereld van negatief naar positief te krijgen. Van een halfleeg glas werd mijn glas halfvol. Of zelfs driekwart vol, want een gunstig bijeffect van journaling is dat je er meer positiviteit mee aantrekt.

Sinds deze week is het gedrukte werkboek Journaling weer op voorraad. Klik hier voor de 21 dagen >>

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

bedoeld is, controle, controle loslaten, vertrouwen, wet van aantrekking, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
  • Dankjewel voor je inspiratie. Ik luister altijd graag naar je Podcasts dus ik ben er deze week heel benieuwd naar.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >