Waarom is het belangrijk om aan jezelf te werken als je zo graag een soulmate wilt vinden

Waarom is het belangrijk om aan jezelf te werken als je zo graag een soulmate wilt vinden

Uitgelicht 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Moniek schreef:

  Weer een super leuke podcast en ik merk echt dat jouw site, jouw visie, uitlatingen enz, een heel goed effect hebben op mij. Heel blij mee en dankbaar dat ik persoonlijk groei. Ik kijk uit naar mijn bestelde scheurkalender. Dank je wel Marian.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >