Waar ben jij vandaag dankbaar voor?

Het is zo dankbaar om je zegeningen te tellen! Het zijn er altijd veel meer dan je denkt en waar je je op richt dat groeit.

Het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Pak een schrift, je telefoon, computer en sta eens stil wat jouw zegeningen zijn. Hoe meer je je richt op dankbaarheid, hoe meer je weet op te schrijven aan het eind van de dag. Dit werkt ook zo met een positiviteits dagboek.

Ik heb een aantal video’s opgenomen over dankbaarheid en voor het blog bericht, klik hier.

Waar ben jij vandaag dankbaar voor?


Tags

dankbaar, dankbaarheid


Misschien vind je dit ook leuk:

Geluksmomenten #2 2019

Geluksmomenten #2 2019
  • Dat is een leuk idee, Marian. Daar ga ik nu ook mee beginnen. Dank je wel.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >

    Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.