Boek van T. Harv Eker: Persoonlijk, vrijheid en financieel

Afgelopen weken ben ik heerlijk op vakantie geweest waar ik lekker ben uitgerust en heerlijk
heb kunnen lezen maar ik ben ook productief geweest. Ik heb mijn plannen en goede voornemens voor het resterende jaar gemaakt.

Ik wil vandaag onderstaande video met je delen. 

* Het boek is nu in het nederlands vertaald: Het Miljonairsbrein Ontrafeld. Klik hier als je het eerste hoofdstuk wilt ontvangen.

Het boek Secret of the Millionaire Mind van T. Harv Eker is hieronder te vinden. Nu ook in het nederlands: het miljonairsbrein ontrafeld.

                 

Heb je zelf tips of vragen?
Plaats hieronder een reactie en maak kans op een leuke prijs.

[social_warfare]


Tags

financieel, goede voornemens, het miljonairsbrein ontrafeld, milionaire, secret of the millionaire mind, t harv, T Harv Eker, vrijheid


Misschien vind je dit ook leuk:

Wat zijn jouw drijfveren?

Wat zijn jouw drijfveren?
 • Hoi marian! Dit boek is zeker alleen in het engels? Jammer, want ik vind het veel fijner om in het nederlands te lezen. Boek spreekt me wel erg aan (en ik ga over 2,5 week op vakantie!). Heb je nog een tip over zo’n soort boek in het nederlands? Zie hier ook al een reactie van iemand over het boek “Je bent rijk geboren”. Ik moet eens even gaan zoeken. Groetjes!

 • Dag Marian,
  Het boek dat je voorstelt staat ook al lang op mijn verlanglijstje maar het is er nog niet van gekomen. Ik vertrek binnenkort nog op vakantie dus dat hoop ik nog in mijn reiskoffer te steken ! Zelf heb ik ook nog aansluitend een goede tip en misschien komt er wel veel overeen. De titel is : ‘Je bent rijk geboren’ van Bob Proctor. Ik heb dit boek bestudeerd in een Master Mind groep gedurende 8 weken en ik kan het iedereen warm aanbevelen ! Want net zoals jij het beschrijft gaat het niet alleen om geld. Maar je kan het naar alle niveaus van je leven doortrekken. Ook heel herkenbaar waren de reacties van mensen als ze zien wat je leest. Je moet je meteen verantwoorden waarom je zoiets leest. Maar dan herken je natuurlijk meteen ook de mensen die het wel interessant vinden en er meer willen over weten.
  In elk geval een aanrader met of zonder Master Mind groep als je nieuwe inzichten wil verwerven.

  Warme groetjes,

  Marijke

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >