Vandaag mijn verjaardag!

Vandaag ben ik 40 jaar geworden!

Ik ben zo dankbaar dat ik dit mag meemaken. Alhoewel ik al maanden roep dat ik deze dag “onder mijn dekbek doorbreng”. Vorig jaar heb ik mijn allerliefste vriendin Jeannette verloren van net geen 38 jaar oud en dan ben ik zeker blij met elk jaar.

Vandaag vier ik mijn verjaardag nog niet maar ik ben al vreselijk verwend en wat zijn zulke gebaren, klein of groot, toch ontzettend leuk. Ik heb me voorgenomen om (nog) meer attenter te worden.

Ook heb ik een bon gehad voor een voetflex therapie. Mijn vriendin heeft dit zelf vorige week gedaan en ze was er heel erg enthousiast over. Het heeft voor haar verhelderd gewerkt en rust gegeven. Ik hou jullie op de hoogte.

Ik stop snel met typen want ik moet weg alleen weet ik zelf nog niet waar naar toe. Spannend!

Geniet van jullie zondag en eigenlijk van alles wat er NU is!

Marian

Ps. Ik ben Japans wezen eten bij Ono Japanese Dining in Rotterdam. Echt een aanrader. Heerlijk sushi gegeten.


Tags

attent, dankbaar, geniet, jeannette baelde-de rooij, Ono Japanese dining, sushi


Misschien vind je dit ook leuk:

21 Dagen Dankbaarheid Challenge

21 Dagen Dankbaarheid Challenge
 • Lieve Marian,

  Wat is 40 jaar worden toch een geschenk. Dit jaar zal je veel brengen. Nog meer wijsheid, geluk en het kunnen neerzetten en behalen van doelen. Voor wat het kado betreft wat je hebt gekregen. Ik wou dat ik zo’n vriendin had! 🙂

  Liefs

 • Alsnog gefeliciteerd Marian! En je hebt gelijk; we moeten juist dankbaar zijn dat we een bepaalde leeftijd mogen bereiken!
  Liefs!

 • Ha Marian,

  Hiep, hiep… Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Echt een prachtige dag om te vieren. Het zou doodzonde zijn geweest om onder je dekbed door te brengen…

  Groetjes,
  Inge

 • Nog van harte gefeliciteerd :), las op je blog dat je verrast was, ben benieuwd wat je afgelopen zondag gedaan hebt, groetjes Marjolein

 • Renate schreef:

  Hoi Marian,

  Als nog van harte gefeliciteerd met de magische leeftijd! “Join the Club”
  Heb je een leuke dag gehad? en wat een leuk kado Voetreflex, heb ik ook een jaar lang, elke maand, gedaan ik voelde mij er super bij. Waar ga jij de voetreflex volgen?

  Liefs,

  Renaat

 • Yes! You’ve made it! And we’re standing here, welcomiong you with open arms, cheering, dancing and singing as loud as we possibly can: Ma-ri-an! Ma-ri-an! Ma-ri-an!

  As you in the midst of your life, probably enjoying all the goodies it has to offer, there’s just one thing to say:

  Keep it going!

  Looking back on your life, seeing how much you’ve gained, how much you’ve enriched your life, it can only be a joy for the heart to know that the fun keeps going on – So much more to experience, so many more wonderful people to meet, so much more smiles to show, to see and to share.

  Some might say: I’d wish I was in your shoes…

  Have a unforgettable new year with all the love, happiness, health and success you deserve!

  Robert

 • Lieve Marian! Van Harte gefeliciteerd met je 40everjaardag, wat heerlijk jong nog….!! Ik heb veel bewondering voor de ontwikkeling die je de laatste jaren hebt doorgemaakt, ondanks dat er veel tegenslagen waren ben je een krachtige, spontane energieke vrouw geworden. Er zit zoveel goeds in je, het is geweldig dat je het op deze manier (met je website) kan delen met anderen. Ik weet zeker dat velen daar heel veel aan kunnen hebben!! Ga zo door!!
  Liefs, Marjo

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.