Vandaag 23 jaar getrouwd

trouwdag Marian Palsgraaf

Vandaag ben ik 23 jaar getrouwd en weet je dat ik het zo weer over zou doen?

Leuk om af en toen eens terug te kijken en dan te kijken hoever je weer bent gekomen in het leven en wat we allemaal hebben meegemaakt.

We zijn gezegend met twee lieve meiden maar hebben ook veel mensen verloren. Drie ouders, aanwezig op onze bruiloft, zijn al niet meer op aarde.

Ik kijk terug met een lach en een traan maar dolgelukkig dat ik nog steeds samen ben met de meest geweldige man op deze wereld die mij waardeert en accepteert om wie ik ben. Een man die in mij gelooft en mij zijn vertrouwen geeft. Dankbaar dat we nog bij elkaar zijn na die enorme persoonlijke groei die ik heb meegemaakt. Ik besef heel goed dat we hierdoor makkelijk de weg zouden zijn kwijt geraakt.

Ik geloof dat het belangrijkst is in een relatie: elkaar dingen gunnen, communiceren, accepteren en waarderen.

Over twee jaar ga ik opnieuw trouwen in Las Vegas ;-). Dit heb ik alvast op mijn bucket list gezet.

Op naar de volgende 23 jaar!


Tags

marian palsgraaf


Misschien vind je dit ook leuk:

Interview Marian Palsgraaf AD

Interview Marian Palsgraaf AD

Mijn geluksmomenten #5

Mijn geluksmomenten #5

Mijn geluksmomenten #1

Mijn geluksmomenten #1
 • Proficiat, en bijzonder om het zo te horen.
  Je hoort tegenwoordig zoveel anders. Ga zo door!!! xx

 • Wat een leuke foto en die lach heb je nog steeds! Gefeliciteerd en geniet ervan.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.