Update #3 uitdaging afvallen

Hoe gaat het met je? Kan je je gezonde levensstijl een beetje integreren? 

Met mij gaat het hartstikke goed en weet je wat een leuke bijkomstigheid is van het gezonde eten en meer bewegen? Ik voel me steeds fitter en energieker worden. Ik merk ook aan mezelf dat ik minder honger en/of trek heb als voorheen. 

Gezonde voeding is natuurlijk ook voedzamer en beter voor je bloedsuiker spiegel.  Ik eet ook om de 2 of 3 uur om niet in de valkuil te stappen dat ik een ‘snaai’ bui krijg. 

Je moet niet vergeten om voldoende en regelmatig te eten. Drie hoofdmaaltijden en bijvoorbeeld 2 tussendoortjes. 

De weegschaal liet deze ochtend zien dat er 0,3 kilo af is. Dat is niet veel vergelijken met vorige week en ik had meer gedacht en gevoeld. Echter ik besef heel goed dat het maar een getal is!

Ik voel me zelf erg goed moet ik zeggen en ik hoop dat ik deze levensstijl kan aanhouden. 

Vorige week dinsdag heb ik met mijn vriendin een strandwandeling gemaakt en daar is deze foto genomen. Ik ging voor mooi weer maar we hebben de dag toch door laten gaan en wat heb ik genoten. Heerlijk gelopen, gegeten en bij gepraat. 

Ik merk wel dat plannen heel belangrijk is omdat ik één zondig dag heb in de week. Dit was zaterdag maar ik was vergeten dat ik zondag een verjaardag had. Dat is even lastig en ik heb zondag ook een wijntje en een cake genomen ;-).

In ieder geval het wijntje heb ik er gisterenavond nog afgelopen en ik ga er deze week weer helemaal voor. 

Hou je me op de hoogte van je vorderingen? Tot de volgende update. Tags

afvallen, bloedsuiker spiegel


Misschien vind je dit ook leuk:

Eet je huid stralend

Eet je huid stralend
  • Goed bezig, Marian. Een gezonde geest in een gezond lichaam!

    Mijn tip: prober vooral regelmatig kort te sporten. Zorg dat je hartslag niet te hoog komt (140 of 145), maar wel meerdere keren op een dag. Je zult merken hoe fit je hiervan wordt en wat er met je gewicht gebeurt…

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >