Update #2 uitdaging afvallen

Ik vind dat je goed voor jezelf mag zorgen en jezelf altijd mag belonen voor iets wat je hebt behaald. Eigenlijk vind ik zelfs dat je dat moet doen ;-).

Vier je successen, groot of klein. Al ben je nog veelte zwaar maar is het begin gemaakt, dan is dat een reden om trots op te zijn en dat voelt anders dan dat je meteen denkt: het is niet genoeg, ik ben nog te dik, ik weet niet of het me gaat lukken etc.

Ik heb vanochtend op de weegschaal gestaan en precies 1 kilo eraf! Ik wandelde vandaag dan ook langs de shoeby shop en mijn blik ging naar binnen. Daar hing een rode short enof de short op mij heeft liggen wachten.

Een mooie rode, in de uitverkoop en de enige die er nog was met maat 38. Eigenlijk hoefde ik niet te passen want ik voelde al aan dat deze voor mij bestemd was.

Je snapt het al: short zit perfect misschien iets te strak aan de band aan de bovenkant maar dat is volgende week opgelost. Ik zal er van de week een foto van posten.

Wat mij wel is opgevallen dat ik voor mezelf zaterdag als een zondig dag had ingepland en zo zit je heerlijk in je gezonde lifestyle en zo heb je weer moeite om je draai te vinden. Dit komt waarschijnlijk door het weer eten van suiker. 

Het sporten bevalt me hartstikke goed en ik voel me er fit bij. Op vrijdagavond had ik mij opgegeven voor een aantal loop clinics  en afgelopen vrijdag viel het me erg zwaar om er naar toe te gaan. Het einde van de week en ik voelde me echt zwaar en moe. Ik had zo ontzettend zin in ‘bank hangen’. Toch gegaan en wat voelde me ik daarna weer lekker energiek. En natuurlijk trots op mezelf dat ik toch gegaan was.

Wat ga ik de komende week doen?

Lekker doorgaan waar ik mee bezig ben. Lekker sporten, gezond eten en genieten van het eten maar ook van het hier en NU.

Tip van de week:

Zorg goed voor jezelf en staar je niet blind op het getal van de weegschaal. Doe de dingen die jij belangrijk en leuk vind. Omarm het leven, trek die bikini aan en geniet. Gewicht is maar een getal, het zegt niets over je uitstraling. In deze stemming zit ik nu ook een beetje doordat ik net terug ben van een begrafenis van een buurman die maar slechts 46 jaar mocht worden door een stom ongeluk.

Hoe gaat het met jou en hoe is je week vergaan? 

Tot volgende week!

ps Ik heb de pannenkoek van Heleen geprobeerd maar ik kom nog niet heel erg tot de juiste verhouding. De pannenkoek vult wel enorm! 

Ik ga het morgen weer proberen met iets meer water of kokosolie en misschien beslag verdelen over 2 pannenkoeken. Als ik de juiste verhouding hebt gevonden dan zal ik het je laten weten. Ik geef het nog niet op want Heleen is er zo enthousiast over ;-).Tags

afvallen, energiek, gezonde lifestyle, weegschaal


Misschien vind je dit ook leuk:

Eet je huid stralend

Eet je huid stralend
 • Guerlain schreef:

  Hoi Marian,

  Klinkt goed zeg. Hier gaat het ook goed. Mijn broeken zijn te groot, dus ik ga zo even de stad in… Geen gezicht die broeken die bijna van mijn billen af glijden.

  Mijn weegschaal is stuk, maar ik krijg vanuit mijn omgeving vragen of ik afgevallen ben… Lastig meten zo, maar ik voel me goed.

  Ik doe het vooral vanwege gezondheids- en energievoordelen. Vandaag start ik met een nieren- en blaasreiniging. Als ondersteuning bij het verliezen van mijn onnodige balast en ter bevordering van mijn gezondheid.

  Keep you updated.

  Liefs,
  Guerlain

 • Brenda schreef:

  Mooi Marian, een kilo eraf! Ik sta nog steeds niet op de weegschaal. Heb nog steeds niet gesnoept en ongezonde snacks genuttigd.
  Soms is het wel moeilijk. Vooral wanneer ik even een oppepper nodig heb (chocola!). Of wanneer ik een drukke dag heb gehad, en dan te laat aan het eten koken denk. Veel te makkelijk dan om even een pizza in de oven te doen. Maar ook dat gaat me redelijk af ­čÖé
  Ik ben tevreden!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.