Nieuwe Maan Weegschaal – 14 oktober 2023

Nieuwe Maan Weegschaal

Ontdek de kracht van de nieuwe maan in Weegschaal en leer hoe je intenties kunt stellen, balans kunt vinden, schoonheid kunt omarmen en liefde in je leven kunt manifesteren.

Daar wil ik het in deze podcast met je over hebben. Ik deel praktische tips voor het benutten van de energie van de nieuwe maan. Duik je mee in in de wereld van manifestatie, nieuwe maan en de wet van aantrekking terwijl je je innerlijke balans herstelt en positieve veranderingen aantrekt. 

Nieuwe maan = Nieuw begin

Affirmatie: Ik ontvang steeds meer liefde, vertrouwen en overvloed in mijn leven.

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

manifestatie, nieuwe maan, positieveverandering, weegschaal


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Mariëlle schreef:

  Lieve Marian,
  Wat een geweldig motiverend enthousiasme draag jij toch elke keer weer uit in je podcast. De affirmatie: ‘ik ontvang steeds meer liefde, vertrouwen en overvloed in mijn leven’ vond ik zo treffend voor bij de nieuwe maan=nieuw begin! Wauw dankjewel. Lieve groet Mariëlle

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >