Tips voor minder stress

Door je te ontspannen ervaar je minder stress maar hoe doe je dat nu? Vecht niet tegen de stress maar leer om het los te laten en te kijken wat er nu is. Hoe kun je positief zijn als je vol zit met zorgen en/of stress?

Tips voor minder stress:

tips voor minder stress


Tags

minder stress, stress


Misschien vind je dit ook leuk:

1 minuut meditatie

1 minuut meditatie
 • Marlene schreef:

  Weer een paar goede tips erbij. Djw, Marian. Ook van mij een hele fijne vakantie gewenst 🙂

 • katinka schreef:

  Fijne vakantie Marian! Geniet ervan!

 • Patricia schreef:

  Dank je voor het delen Marian, ik ben heel blij met de tips!

 • mooie tips weer, kan ik wel wat mee.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.