Tips om stap voor stap meer positief te worden.

Ben jij een pessimist?

Zie je overal de negatieve kanten van?  Maak je je druk wat anderen van je denken en/of werd vroeger je enthousiasme niet gewaardeerd?
Daar kan je nu verandering in brengen.

Is het je wel eens opgevallen dat er mensen zijn die enthousiast en positief zijn.
Ik ken mensen die altijd positief zijn en weet je,  ik vind het heerlijk om met deze mensen om te gaan.

Positieve mensen zijn gezonder,  leven langer en bereiken eerder hun doelen. De komende tips helpen je positiever in het leven te staan.

Denk je aan iets negatiefs over jezelf dan moet je daar tegenover drie goede dingen bedenken die je al hebt gedaan.

De wereld door een “roze bril” bekijken is gewoon veel leuker. Je staat tevreden en positief in het leven.

Je hebt positiviteit nodig om je leven te verbeteren en er meer uit te halen. Positieve, enthousiaste mensen krijgen ook meer voor elkaar bij andere mensen.

Ik heb “positief denken” moeten leren

Het is niet iets wat ik van huis uit heb meegekregen. Mijn moeder was een echte negatieveling en daar neem je toch heel veel van mee. Ik heb ook gezien hoe zij haar leven heeft geleefd en zo’n leven heeft niet mijn voorkeur :-). Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het een groot effect op je leven heeft om positief te zijn. En het valt echt te leren!

Als je een verandering wil dan moet je er wel serieus aan werken om positief te worden op alle vlakken van je leven.

In de komende dagen/weken ga ik je stap voor stap helpen. We gaan kijken hoe je jezelf  en de kijk op de wereld kan veranderen. Hierdoor ga je ook weer bouwen aan meer zelfvertrouwen. Ik geef je tips om (meer) positief te worden.

De gedachte achter de tips voor positiviteit is om je te helpen je leven te veranderen.
Er zijn drie stappen die je nodig hebt om je leven te veranderen.

* Een positieve houding en gedachten

* Neem een beslissing

* Onderneem actie

Morgen start ik met de eerste tip en dan gaat de reis van start naar meer positiviteit!

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

enthousiasme, je leven te veranderen, maak je niet druk wat andere van je denken, negatieve opmerking, pessimist, positief worden, positieve houding en gedachten, tips voor positiviteit, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Dag Marian, ik heb je 2 juni gesproken op een seminar, weet je nog? Mijn complimenten voor je site en je missie! Dit ziet er erg goed uit. Jij zult hiermee heel veel mensen gaan helpen hun leven een “mooiere kleur” te geven! Mijn eigen boodschap;
  Optimisme en positiviteit zijn zo ontzettend belangrijk! Wat je verwacht gebeurt immers maar al te vaak. Verwacht dus altijd het beste. Heel veel succes & tot ziens.

 • Bianka schreef:

  Als Ik zo om me heen kijk ken ik best wel een aantal mensen in mijn naaste omgeving die vrij negatief in het leven staan en ook altijd wel een negatief antwoord/ mening klaar hebben op alles en iedereen.
  Ook al wil ik het niet, ik word vaak onbewust door die negativiteit meegezogen, waardoor ik zelf ook in een negatieve spiraal kom. Omdat een aantal van deze mensen erg dicht bij mij staan en ze ook dagelijks of wekelijks zie, vind ik het des te moeilijker om daar dan boven te staan en ze er evt. op te wijzen of zich er bewust van kan laten worden wat voor negatieve invloed ze op de omgeving kunnen hebben.
  Dus laat maar komen die tips!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >