The Power van Rhonda Byrne

The Power van Rhonda Byrne - Review

The power - Rhonda Byrne

The Power werd op 17 augustus 2010 uitgebracht en vorige week donderdag (25 november) kwam het op de Nederlandse markt. Ik bestelde het boek toen het nog niet leverbaar was. Wat een verrassing toen het vorige week in mijn brievenbus lag.

Minder dan drie dagen had ik nodig om het boek uit te lezen. Het lijkt me dus overbodig te vertellen hoe enthousiast ik ook deze keer weer ben over het nieuwe boek van Rhonda Byrne.

The Power bevat in feite de essentie van alles wat Rhonda 

Byrne heeft geleerd sinds The Secret werd uitgebracht in 2006. Na de onthulling van 'De Wet van de Aantrekkingskracht' in "The Secret" beantwoordde zij duizenden brieven van lezers van het boek wereldwijd, waardoor zij tot nieuwe inzichten kwam en het boek 'The Power' ontstond.

Het is de langverwachte opvolger van het internationale fenomeen "The Secret". The Secret sluit aan bij eerdere boeken waarbij het beland van positief denkende kracht van overtuigingen & visualisatie wordt benoemd.

Naar mijn mening is dit boek een prachtiger herinnering van wat The Secret is. The Secret onthulde de Wet van de aantrekking. The Power helpt je de grootste kracht van het universum in jezelf te ontdekken en te gebruiken. Overigens je hoeft The Secret niet te hebben gelezen om dit boek te begrijpen.

Het boek doet geloven dat alles wordt bepaald met je aandacht voor gedachten en gevoelens.

Eén teleurstelling...

Nergens in haar nieuwe boek heeft Rhonda Byrne melding gemaakt van het nemen van actie.

Nogmaals: hoewel gedachten en gevoelens van cruciaal belang zijn om ons te helpen om meer kwaliteit te geven aan je leven het je geluk te verhogen, is het nemen van actie is ook heel belangrijk.

Ik zou zeggen het boek is een cadeautje. Prachtig vormgegeven en ziet er zeer aantrekkelijk uit. De teksten zijn makkelijk leesbaar.

Ga het toepassen, probeer het allemaal eens uit en heb dan een mening! Alles wat JIJ bent op dit moment heb je gecreëerd met je gedachten.

Een paar quotes uit het boek The Power van Rhonda Byrne

"Wat dit voor kracht is, kan ik niet zeggen; ik weet alleen dat het bestaat."
- Alexander Graham Bell

"Neem de liefde weg en onze aarde zou een graf zijn."
- Robert Browning

"De wet van de aantrekkingskracht of de wet van de liefde... zij zijn één en hetzelfde."
- Charles Haanel

"Aan elke actie is er altijd een tegengesteld een gelijkwaarde reactie."
-  Isaac Newton

"Wees voorzichtig met je stemmingen en gevoelens, want er is een ongebroken verbinding tussen je gevoelens en de wereld die je ziet."
- Neville Goddard

"Een verandering van gevoel is een verandering van je lot."
-  Neville Goddard

"Verspil geen enkel moment aan spijt, want als je gevoelvol aan de fouten uit het verleden denkt, besmet je jezelf opnieuw."
- Neville Goddard

"Woede vasthouden is als het vasthouden van een hete kool met de bedoeling het naar een ander te gooien; jij bent degene die zich brandt." -Boeddha
"Geloven houdt in dat je gelooft wat je nog niet ziet; en de beloning van geloven is dat je ziet waar je in gelooft."
- Augustinus
"Als je gevoel in conflict is met je wens, zal je gevoel winnen."
- Neville Goddard

"Ik ben nog steeds vastbesloten om in elke situatie opgewekt en happy te zijn, want de ervaring heeft ook geleerd dat het merendeel van ons geluksgevoel afhangt van onze stemming en niet van onze omstandigheden."
- Martha Washington
"Naarmate je vertrouwen groeit, zul je merken dat het niet langer nodig is een gevoel van controle te hebben, dat alles stroomt zoals het stroomt en dat jij tot je eigen verruking en voordeel met die stroom meegaat."
- Wingate Paine

Conclusie

Ik ben gek van de boeken van Rhonda Byrne en The Secret is mede mijn start geweest van mijn gehele ontwikkelingsreis en daar ben ik zo ontzettend dankbaar boor. Ik geloof dat het boek een uitstekende aanvulling is en je weer even stilstaat bij je gedachten en gevoelens

Heb jij één van de boeken van Rhonda Byrne gelezen? Deel het gerust in een reactie hieronder en inspireer hiermee weer andere mensen. KLIK HIER als je graag mijn aanbevolen boekenlijst wilt zien. 

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn. Tot snel bij een andere blog post of bij een nieuwe podcast. 

Lees- en/of luistertip:


Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

positief denken, quotes, Rhonda Byrne, The Power, the Secret, wet van de aantrekking, wet van de aantrekkingskracht


Misschien vind je dit ook leuk:

Blijf vertrouwen

Blijf vertrouwen
  • Het blijft een moeilijke materie. Wat je ervaart moet je omzetten. Dat us soms lastig als men naar zijn realiteit kijkt. Maar blijven proberen. Tenslotte is het beter blij je problemen te facen zeg maar

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >