Recept uit: Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"07932":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"07932":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"07932":{"val":"rgb(72, 154, 247)","hsl":{"h":211,"s":0.91,"l":0.62}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Gratis Online Workshop

Reset je energie, verhoog je energiefrequentie en creëer het leven dat jij wilt.

Grip op Koolhydraten - Yvonne LemmersGisteravond heb ik de andijviesla met gerookte kip gemaakt uit het boek van Yvonne Lemmers: Grip op Koolhydraten. Dit is een koolhydraat arm recept. Zij heeft ook een kookboek uitgegeven maar deze heb ik (nog) niet in mijn bezit.

Naar aanleiding van het blogbericht: Kip Fajitas heb ik het verzoek gekregen om meer recepten te plaatsen. Vandaar onderstaand lekkere recept. Mijn kinderen vinden andijviestampot heel erg lekker en dan maak ik  voor mezelf onderstaand recept.

Recept uit: Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers

Andijviesla met gerookte kip:

Voor één portie:

Geroosterde pijnboompitten: Heel eenvoudig zelf te roosteren in een droge koekepan. Wel erbij blijven want ineens gaat het hard. Op een bord af laten koelen anders kunnen ze door de hitte van de pan te bruin worden.

* 1/2 bakje champignons
* 50 g ontbijtspek
* fijngesneden andijvie
* max. 50 gram tomaat
* 100 gram gerookte kip
* 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten

Bak champignons en ontbijtspek, laat dit afkoelen. Leg de andijvie op de borden, met daarop het gebakken mengsel van champignons en ontbijtspek. Garneer met de tomaat. Snijd de gerookte kip in schuine plakken en leg deze boven op het mengsel. Strooi er wat geroosterde zonnebloempitjes of wat pijnboompitten over.

Onderstaand nog even de boeken van Yvonne Lemmers.

Klik hier voor meer informatie Klik hier voor meer informatie

Heb jij zelf een koolhydraatarm recept? Leuk als je hieronder een reactie wilt plaatsen zodat iedereen er wat aan heeft. Help jezelf en ook anderen door je ervaring te delen! Bedankt hiervoor.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0328f":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7f7c0":{"name":"Accent Darker","parent":"0328f","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0328f":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 20, 37)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"l":0.08,"s":0.81}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0328f":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 21, 39)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"s":0.81,"l":0.08,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Vorig artikel
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0328f":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7f7c0":{"name":"Accent Darker","parent":"0328f","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0328f":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 20, 37)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"l":0.08,"s":0.81}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0328f":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 21, 39)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"s":0.81,"l":0.08,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
volgend artikel

Tags

grip op koolhydraten, koolhydraatarm recept, koolhydraten, yvonne lemmers


Misschien vind je dit ook leuk:

Pizza bodem Koolhydraatarm uit Grip op Koolhydraten

Broodbuik – William Davis

Herken jij suiker?

  • Dat verzoek was van mij! Leuk dat je een nieuw recept laat zien! Ga ik uiteraard ook weer proberen, vind andijvie erg lekker!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >

    Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.