Problemen met de website!

Beste lezer van Just Be You,

Ik heb al een aantal mails mogen ontvangen dat een reactie plaatsen e.d. niet mogelijk is.

Er zijn problemen met de server. Mijn website schijnt te worden aangevallen vanuit China en de server kan dit niet “bolwerken”. Er is gisteren al aangewerkt om Just Be You apart te laten draaien maar dit heeft nog geen effect gehad.

Ik word er zelf ook niet vrolijker van maar het ligt buiten mijn bereik en invloed.
Dit is voor mezelf ook weer een goede les maar erg moeilijk omdat Just Be You mijn ‘kindje’ is.

Mijn excuses voor het ongemak en zijn er vragen en/of opmerkingen dan hoor ik het graag.

Warme groet,


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Bedankt om te antwoorden,
  zo weet ik dat het niet aan mijn pc/server ligt

  en geen paniek Marian, begrijp zeker dat het voor jou balen is, dat het jouw kindje is,:)
  doch jouw blog is zo waardevol dat we zeker de weg naar jouw blog zullen terug vinden
  of dit nu vandaag of morgen is
  of een nieuwe site 🙂

  Liefs

  Mieke

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.