105 – Hoe te stoppen met weerstand te bieden en te beginnen met manifesteren

Hoe te stoppen met weerstand te bieden en te beginnen met manifesteren

Vandaag wilde ik het met je hebben over het stoppen van het bieden van weerstand en te starten met het manifesteren van wat je wilt in het leven. 

Waar je je op richt, dat groeit. Dus krijg je er meer van in je leven. Dat is de Wet van Aantrekking. Vaak gebeurt dit onbewust en het is mijn doelstelling om je juist bewust te maken zodat je een mooier en happy’er leven kunt leven. 

Deze podcast wordt nog uitgeschreven

Uitgelicht in deze aflevering:

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

gelukkig leven, liefde voor jezelf, LOA, manifestatie, manifesteren, mindset, positief leren denken, weerstand, wet van aantrekking


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>