Mijn geluksmomenten #9

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil. Ik leg mijn geluksmomenten elke week vast op op camera. Ik ben gek op foto’s alleen moet ik nog even leren om veel meer foto’s te maken en dit gaat tegenwoordig zo makkelijk..

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

geluksmomenten met Danielle Zeeman Succesmama
Deze week heel veel skype gesprekken gevoerd waaronder één met Danielle Zeeman
van succesmama.nl. Wat een energie en gezelligheid!

geluksmomenten

Mijn dochter Rosalie bij haar vriend thuis met de kat aan het spelen. Raar om bij je
dochter ‘elders’ langs te gaan ;-). #loslaten

geluksmomenten
Rosalie en ik hebben in Utrecht, bij de V&D, twee nieuwe koffers gekocht. We hadden
alleen de koffers gekocht en besloten om nog wat boodschappen te gaan doen.
De koffers hebben de eerste  kilometers al afgelegd ;-).

geluksmomenten
Vrijdagochtend om 10.00 vertrok ik met vriendin, Liza, naar Aruba. Wat een goede
vlucht hebben we gehad. Met lekker tijd voor een goed gesprek, boek en gewoon
relaxen.

geluksmomenten

Even een collega van geluksmomenten in Aruba anders wordt het zoveel foto’s 😉

IMG_0698

Heerlijk gegeten bij Zeerover in Aruba. Een visrestaurant en verser kan het bijna niet.
Een speciaal Aruba verslag volgt nog.

IMG_0686

Een mooie quote om niet te vergeten. Doe wat je wilt doen en je weet nooit wat
je om  de hoek tegenkomt.

Tot volgende week!

Wat zijn jouw geluksmomenten geweest van deze week?


Tags

aruba, geluksmomenten, positief denken, relaxen


Misschien vind je dit ook leuk:

Blijf vertrouwen

Blijf vertrouwen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>