Vriendschap is een keuze

Maak jij een bewuste keuze wie je vrienden zijn, de mensen waar jij mee omgaat en/of de vriendschappen die je hebt?

Onderstaande video vind ik ik mooi uitgelegd en ik kan me hier helemaal bij aansluiten.

Vriendschap is een keuze

Maken jouw vriendschappen jouw gelukkig? Ik lees het graag in een reactie onderaan dit blog bericht. Je reactie waardeer ik zeer ;-).
.


Tags

vriendschap


Misschien vind je dit ook leuk:

Vriendschap is een keuze

Vriendschap is een keuze
 • Ja, ik kan deze video helemaal onderschrijven. Het is wel zo eerlijk voor mezelf en de ander om uit te spreken dat onze paden gaan scheiden. Dood laten bloeden zie ik als een vorm van oneerlijkheid. Ik verdien betere vriendschappen en de ander verdient minimaal duidelijkheid. Het vereist moed om me uit te spreken, maar het geeft zeker een goed gevoel dat ik mezelf de moeite waard vind om te doen wat goed voor mij is.

 • Inspirerend filmpje. Het is bewust kijken naar je vriendschappen en relaties. Voor mij een weten en ee komt een moment dat ik het lef, durf en moed heb om mijn angst te trotseren en te doen wat hoed voor mij is.

 • Dankjewel voor deze inspirerende woorden…. Veel bewondering voor je moed en oprechtheid hierin..

 • Suzanne schreef:

  Mijn vrienden maken absoluut deel uit van mijn geluk! En zijn zorgvuldig gekozen. Ik ben hen allen dankbaar voor al het positieve wat ik uit de vriendschap haal en weet zeker dat ik dat hen ook terug geef

 • Wat een inspirerend en duidelijke video! Bedankt πŸ™‚ Ik maak dus geen bewuste keuze voor mijn vriendschappen maar wil dit wel graag. Heel bewust met die mensen gaan zitten lijk me erg moeilijk, maar uiteindelijk de moeite waard.

  Bedankt voor je post!

  • Hoi Denise,

   Een keuze maken in mijn vriendschappen is iets waar ik jaren geleden ook mee ben begonnen. Deze video is erg duidelijk en vandaar een plaatsing op JBY. Leuk dat je een reactie hierop achterlaat, waardeer ik enorm.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >