Meest gestelde vragen

Wegens groot succes en de vele reacties die ik heb mogen ontvangen op mij ebook “Maak je niet druk wat anderen van je denken” wordt de super aanbieding nog verlengd tot en met woensdag 12 januari 00.00 uur.

Ik plaats hier even een film die ik al had gemaakt met een paar van de meest gestelde vragen.

Wil je inschrijven op mijn nieuwbrief? Klik hier.

Is dit boek alleen een naslagwerk of kan ik er ook daadwerkelijk iets van leren?

Antwoord:
Ja, natuurlijk kun je er wat van leren, er staan verschillende oefeningen en tips in om meer zelfvertrouwen te krijgen, je goed te voelen zoals je bent en je minder druk te maken om wat anderen van je denken.  

Hoeveel pagina’s heeft het boek?

Antwoord:
Het boek heeft 69 pagina’s.

Ik weet niet zeker of dit geschikt is voor mij, ik maak me niet druk wat anderen van me denken maar ik wil wel zelfvertrouwen opbouwen.

Antwoord:
Ik had zelf een zelfvertrouwen van 0,00 en ik ben opgevoed met zin: Wat zullen de buren er wel niet van denken. Dit boek is mijn verhaal en wat ik geleerd heb om mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Ik denk dus wel dat je er wat aan hebt.

Warme groet,

,

Je kunt me ook volgen op twitter of facebook.


.Tags

maak je niet druk wat anderen van je denken, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Hoi Marian,
  Heb het boek zojuist in mijn email gekregen. Ben erg benieuwd naar de inhoud! Ik laat het je weten,
  Liefs

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >