Meest gestelde vragen Just Be You Planner 2019

Wow wat een gave reacties heb ik ontvangen op de Just Be You Planner 2019. Bij reacties horen ook vragen en ik heb even een video voor je opgenomen

Just Be You Planner, meest gestelde vragenDe Just Be You Planner 2020 is uit! Klik op onderstaande link.

Heb je nog vragen? Kan ik nog iet voor je betekenen? Plaats hieronder een reactie of stuur mij gerust een bericht. 

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn.

With love, 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

agenda, dankbaarheidsdagboek, geloof in jezelf, jezelf, just be you planner, optimisme, Planner


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • Staan er wel nog stippellijntjes in de 3 vakken voor ochtend, middag en avond?

  • Marian schreef:

   Dank je wel voor je bericht, Irene. Er is geen stippellijn maar 3 aparte blokken met daarvoor ochtend, middag en avond. Er staat een voorbeeld van deze pagina in de shop. Stuur mij anders gerust eveneen e-mail. With love, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >