Meest gestelde vragen Just Be You Planner 2019

Wow wat een gave reacties heb ik ontvangen op de Just Be You Planner 2019. Bij reacties horen ook vragen en ik heb even een video voor je opgenomen

Just Be You Planner, meest gestelde vragenDe Just Be You Planner 2020 is uit! Klik op onderstaande link.

Heb je nog vragen? Kan ik nog iet voor je betekenen? Plaats hieronder een reactie of stuur mij gerust een bericht. 

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn.

With love, 


Tags

agenda, dankbaarheidsdagboek, geloof in jezelf, jezelf, just be you planner, optimisme, Planner


Misschien vind je dit ook leuk:

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2023
 • Staan er wel nog stippellijntjes in de 3 vakken voor ochtend, middag en avond?

  • Marian schreef:

   Dank je wel voor je bericht, Irene. Er is geen stippellijn maar 3 aparte blokken met daarvoor ochtend, middag en avond. Er staat een voorbeeld van deze pagina in de shop. Stuur mij anders gerust eveneen e-mail. With love, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.