Meest gestelde vragen Just Be You Planner 2019 - Just Be You
Just Be You
Shares

Meest gestelde vragen Just Be You Planner 2019

Wow wat een gave reacties heb ik ontvangen op de Just Be You Planner 2019. Bij reacties horen ook vragen en ik heb even een video voor je opgenomen

Just Be You Planner, meest gestelde vragenDe Just Be You Planner 2020 is uit! Klik op onderstaande link.

Heb je nog vragen? Kan ik nog iet voor je betekenen? Plaats hieronder een reactie of stuur mij gerust een bericht. 

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn.

With love, 

 • Irene schreef:

  Staan er wel nog stippellijntjes in de 3 vakken voor ochtend, middag en avond?

  • Marian schreef:

   Dank je wel voor je bericht, Irene. Er is geen stippellijn maar 3 aparte blokken met daarvoor ochtend, middag en avond. Er staat een voorbeeld van deze pagina in de shop. Stuur mij anders gerust eveneen e-mail. With love, Marian

 • >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.