Ja, ik wil… (van jezelf houden)

Dit is een verbond dat ik afsloot met mezelf en hiermee heb ik mezelf toestemming gegeven om ook van mezelf te mogen houden en daardoor een beter, leuker en gezelliger te zijn voor de mensen die ik liefheb.

Jaren leefde ik voor anderen. Voor de goedkeuring, liefde en complimenten van anderen. Na twee keer een burn out en geen reden te hebben om mijn bed uit te komen kwam ik erachter dat van jezelf houden de basis is.

Kies voor zelfliefde. Wanneer je onvoorwaardelijk van jezelf leert houden, leer je om op diezelfde manier van anderen te houden.

Ja, ik wil.. Heb je dat al eens tegen jezelf gezegd? Mijn trouwdag is pas 30 oktober en dan ben ik 10jaar getrouwd met mezelf ;-). En dat gaan we natuurlijk ook vieren.

Van Jezelf Houden (getrouwd met jezelf)


Van jezelf houden is altijd de basis.

Maak vandaag een start. Bepaal je trouw datum

Maak een start met het loslaten van wat is geweest, accepteren dat wat er is en het vertrouwen hebben wat er allemaal nog gaat komen. 

Wat is daarop je antwoord?

Wanneer is je trouwdatum? Ik hoor het graag!

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love, 

Gratis Online Workshops  - Klik hier voor de opties

Vasthouden aan woede is als het drinken van vergif en te verwachten dat de ander doodgaat.b
Stop met jezelf te kort te doen en begin met trots te zijn op jezelf

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

van jezelf houden, zelfliefde, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Sandra schreef:

  Superinspirerend! Ik ga 10 dagen in ondertrouw om mijn trouwgeloften (nog) helderder te krijgen en heb mijn trouwdatum gezet op letterlijk een nieuw begin, nl 1 januari 2020. Kijk er nu al naar uit!

 • Hoi Marian, wat een super inspirerende boodschap – dankjewel! Ik vind vandaag zondag 24 maart wel een mooie datum om met mezelf te trouwen :-). Ik ben al een tijdje verloofd met mezelf 🙂 – tijd om de keuze echt te maken! Nogmaals dankjewel voor al je inspirerende cadeautjes, lieve Marian.

  • Marian schreef:

   Super om te lezen!! Gefeliciteerd met je huwelijk, lieve Elise. Geen dank, heel graag gedaan ❤️

 • Leuk idee! Mijn leven heeft dit jaar een enorme positieve wending gekregen en ben veel meer mezelf geworden!! Ik bekroon dit vandaag 22-8-2018 met het ‘jawoord aan mezelf’.
  Jouw ‘Just be you Planner 2019’ heb ik ontvangen en ik ben er ontzettend blij mee, creatief en heel mooi!

  • Marian schreef:

   Super om te lezen, Anita! Ik hoop dat je genoten hebt van je trouwdag en dat je deze elke jaar viert! Veel plezier met het invullen van vele mooie momenten in de planner <3.

 • Ja, leuk! Mijn trouw datum is 1 januari 2016! …niet denken, maar doen…dit wordt mijn jaar…en dat is zo gebleven…

  • Marian schreef:

   Super om te lezen!! Keep up the good work.

 • Miranda schreef:

  Wat een leuk idee. Ik doe het. Ik heb de juiste flow al een jaar te pakken. Super om nu het ‘jawoord’ aan mezelf te geven. 22 augustus 2018 vind ik een mooie datum .

  • Marian schreef:

   Hoe was je trouwdag? Hopelijk heb je ervan genoten en ga je dit ook elk jaar vieren. Ik hoor het graag.

   With love,

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >