Ja, ik wil… (van jezelf houden)
Just Be You
Shares

Dit is een verbond dat ik afsloot met mezelf en hiermee heb ik mezelf toestemming gegeven om ook van mezelf te mogen houden en daardoor een beter, leuker en gezelliger te zijn voor de mensen die ik liefheb.

Jaren leefde ik voor anderen. Voor de goedkeuring, liefde en complimenten van anderen. Na twee keer een burn out en geen reden te hebben om mijn bed uit te komen kwam ik erachter dat van jezelf houden de basis is.

Kies voor zelfliefde. Wanneer je onvoorwaardelijk van jezelf leert houden, leer je om op diezelfde manier van anderen te houden.

Ja, ik wil.. Heb je dat al eens tegen jezelf gezegd? Mijn trouwdag is pas 30 oktober en dan ben ik 10jaar getrouwd met mezelf ;-). En dat gaan we natuurlijk ook vieren.

Van Jezelf Houden (getrouwd met jezelf)


Van jezelf houden is altijd de basis.

Maak vandaag een start. Bepaal je trouw datum

Maak een start met het loslaten van wat is geweest, accepteren dat wat er is en het vertrouwen hebben wat er allemaal nog gaat komen. 

Wat is daarop je antwoord?

Wanneer is je trouwdatum? Ik hoor het graag!

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love, 

Gratis Online Workshops  - Klik hier voor de opties

Vasthouden aan woede is als het drinken van vergif en te verwachten dat de ander doodgaat.b
Stop met jezelf te kort te doen en begin met trots te zijn op jezelf
 • Elise schreef:

  Hoi Marian, wat een super inspirerende boodschap – dankjewel! Ik vind vandaag zondag 24 maart wel een mooie datum om met mezelf te trouwen :-). Ik ben al een tijdje verloofd met mezelf 🙂 – tijd om de keuze echt te maken! Nogmaals dankjewel voor al je inspirerende cadeautjes, lieve Marian.

 • Anita schreef:

  Leuk idee! Mijn leven heeft dit jaar een enorme positieve wending gekregen en ben veel meer mezelf geworden!! Ik bekroon dit vandaag 22-8-2018 met het ‘jawoord aan mezelf’.
  Jouw ‘Just be you Planner 2019’ heb ik ontvangen en ik ben er ontzettend blij mee, creatief en heel mooi!

  • Marian schreef:

   Super om te lezen, Anita! Ik hoop dat je genoten hebt van je trouwdag en dat je deze elke jaar viert! Veel plezier met het invullen van vele mooie momenten in de planner <3.

 • Ine schreef:

  Ja, leuk! Mijn trouw datum is 1 januari 2016! …niet denken, maar doen…dit wordt mijn jaar…en dat is zo gebleven…

 • Miranda schreef:

  Wat een leuk idee. Ik doe het. Ik heb de juiste flow al een jaar te pakken. Super om nu het ‘jawoord’ aan mezelf te geven. 22 augustus 2018 vind ik een mooie datum .

 • >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.