Luisteren naar anderen, maar dan wel anderen die het beste met je voor hebben.

Een ontvangen mail van een volger van Just Be You welke ik je graag wilde laten lezen:

Het is volkomen juist wat je zei over het luisteren naar anderen, maar dan wel anderen die het beste met je voor hebben. 

Ik heb het ook al eens meegemaakt, dat ze doen alsof ze het goed met je voorhebben, maar dan ineens valt de deur in je gezicht dicht.

Ik probeer elke dag mijn best te doen door zoveel mogelijk dingen te doen en te denken die ik wel wil en niet zoveel dingen te denken en te doen die ik niet wil. We kunnen spijtig genoeg niet alle dingen die we niet willen, niet doen of er niet over te denken.

In ieders leven komen er dingen die we niet graag doen en waar we niet over willen nadenken, maar het is belangrijk dat we daar zo snel mogelijk kom af mee maken omdat we dan zo snel mogelijk terug kunnen denken en dingen doen die we wel willen, nietwaar?

Ik heb ook al wat minder goede dingen in mijn leven gehad, wie niet. Maar dankzij dat ik nu wens positief te blijven sta ik sterker in mijn schoenen.

Als ik nu een probleem heb of als er iets fout gaat, dan denk ik meteen van : al mijn fouten en problemen van het verleden, maken mij wat ik nu ben en wat ik morgen zal zijn. Ik weet dat ik daar sterker door wordt en de fouten en problemen zo snel mogelijk oplos door aan de oplossing te denken en niet aan het probleem zelf.

Ik heb zelf ook al wat positieve boeken gelezen en ééntje steekt daar met kop en nek uit. Dat is een boek van Inge Rock, je wordt wat je denkt. Ik heb daar al veel van geleerd.

Het is ook dankzij u en uw blog dat ik meer en meer positief wens te blijven omdat het zo’n goed gevoel geeft. Ik straal dat dan uit en andere mensen zien dat aan mij.

Ze hebben al wel eens gevraagd hoe het komt dat ik zo enthousiast kan zijn voor iets, bijvoorbeeld een nieuwe job. Ik maak me eerst op en top positief door inspirerende dingen te lezen en te zien en dan ga ik solliciteren. Zo ben ik op mijn sterkste en zo straal ik echt enthousiasme uit. Ik weet zeker dat ik daarmee in de toekomst de job van mijn dromen mee ga hebben.

Ik dank u alvast heel vriendelijk voor uw positieve energie die u me geeft

Werner, jij bedankt voor je mail en dat je dit wilt delen. Dit kan ik zeer waarderen. Ik denk dat we daar allemaal wat van kunnen leren.


Tags

je wordt wat je denkt, luisteren naar anderen, positief


Misschien vind je dit ook leuk:

Leven zonder spijt

Leven zonder spijt

Yeah… ik heb nieuws…

Yeah… ik heb nieuws…
 • Mooi verhaal, waar ik het natuurlijk helemaal mee eens ben… Enjoy!

 • Esmée Cooiman schreef:

  Ik ga dat boek ook eens lezen, klinkt goed!!Ook ik wil positiever gaan denken, en ik ben op de goede weg,maar heb nog een lange weg te gaan, sta pas aan het begin…. maar positieve dingen helpene cht, zoals deze site!!! respect!!!

  • marian schreef:

   Hoi Esmée, je bent niet in één keer positief en is inderdaad een weg als je er maar vertrouwen in hebt!

   Dank je wel voor je respect en natuurlijk voor je reactie.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.