Yeah… ik heb nieuws…

paperback2_847x1236-3Van de week ben ik al met aftellen begonnen en vandaag kan ik eindelijk het nieuws bekend maken! Mijn boek komt uit! 

Gedachten en mooie momenten is een droom wat uitkomt. Het is ook de eerste stap die ik heb ondernomen op mijn weg naar het leren positief denken, het houden van mezelf en de start van Just Be You.nl.

Het boek is bedoeld om je te richten op positiviteit en dankbaarheid. Lees de gedachten voor bewustwording en ga voor een opgewektere mindset! Schrijf je positieve ervaringen, wat je graag wilt bereiken en je bucket list. Wet van Aantrekkingskracht. Het hardcover/full color boek van 154 pagina’s wordt verzonden in de week van 15 juni, maar je kan als eerste een exemplaar vastleggen.

Mijn traktatie! Want ik heb een leuke deal.

Ik wil heel graag dat je het leest en er in schrijft om je te richten op positiviteit. Waar je je op richt dat groeit.

Wie het eerste komt, die het eerste maalt. Grijp je kans. Onderstaand de link waar ik je wat meer vertel:

Gedachten en Mooie Momenten

Blog Boek Gedachten en Mooie Momenten

Ik heb alleen 350 exemplaren om weg te geven voor de stuntprijs met de gratis 4 weekse Motivatietraining ‘Elke dag een beetje meer jezelf’ en ik verstuur het bericht naar mijn volledige email lijst ;-). Het boek zal over een paar weken ook verkrijgbaar zijn bij bol.com voor de reguliere prijs zonder extra Bonussen.

Mijn doelstelling is om meer mensen gelukkig(er) en positiever te maken.

Leuk als je erover wilt schrijven, bloggen of natuurlijk wilt delen op social media. Dank je wel hiervoor!

Klik hier om het boek aan te schaffen of meer informatie…

Klik hier om via YouTube te bekijken …


Tags

boek just be you, Gedachten en mooie momenten, positief


Dit vind je misschien ook leuk:

  • Nelleke schreef:

    Super, wat een inspirerend boek!… ik heb m al, Heel veel dank daarvoor!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

    optimisme en geloof in jezelf

    >