Leef jouw Leven

Leef jouw Leven

Leef jouw Leven

Voel je niet langer alleen, lach zoveel je kunt.
Blijf niet hangen in dromen, ga vertrouwen en geloven.
Stop met ruzie maken en vergelijken, investeer in liefde.
Kom uit je hoofd, kom in actie!
Leef, iedere dag!

Als jij een gelukkig en positief leven wilt leiden,
zul je je moeten omringen met mensen die positiviteit en geluk verspreiden.

Laat je niet meeslepen door de ellende en negativiteit van anderen.
Laat anderen bij jou tot rust komen.
Geef tegenwicht aan negativiteit,
geef het goede voorbeeld.

Leestip → 14 krachtige stappen om positief te denken

 


Tags

actie, geloven., Inspiratie voor jezelf, leef jouw leven, liefde, vertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • Hallo marjan,

  Ik ben een HSPer en loop de laatste tijd tegen de volgende dingen aan waardoor ik met een burn out thuis zit : moeilijk nee zeggen, moeilijk eigen grenzen aan geven, mensen willen pleasen, schuldgevoel als ik iets afzeg, vergelijken met anderen die veel kunnen….dan kan ik dat toch ook, sterk verantwoordelijkheids gevoel, aardig gevonden willen worden, heel veel willen en niet naar mijn lichaam luisteren.
  Welke online cursus van jou past het beste bij mij?
  Groet marianne

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.