Leef jouw Leven

Leef jouw Leven

Leef jouw Leven

Voel je niet langer alleen, lach zoveel je kunt.
Blijf niet hangen in dromen, ga vertrouwen en geloven.
Stop met ruzie maken en vergelijken, investeer in liefde.
Kom uit je hoofd, kom in actie!
Leef, iedere dag!

Als jij een gelukkig en positief leven wilt leiden,
zul je je moeten omringen met mensen die positiviteit en geluk verspreiden.

Laat je niet meeslepen door de ellende en negativiteit van anderen.
Laat anderen bij jou tot rust komen.
Geef tegenwicht aan negativiteit,
geef het goede voorbeeld.

Leestip → 14 krachtige stappen om positief te denken

 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

actie, geloven., Inspiratie voor jezelf, leef jouw leven, liefde, vertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • Hallo marjan,

  Ik ben een HSPer en loop de laatste tijd tegen de volgende dingen aan waardoor ik met een burn out thuis zit : moeilijk nee zeggen, moeilijk eigen grenzen aan geven, mensen willen pleasen, schuldgevoel als ik iets afzeg, vergelijken met anderen die veel kunnen….dan kan ik dat toch ook, sterk verantwoordelijkheids gevoel, aardig gevonden willen worden, heel veel willen en niet naar mijn lichaam luisteren.
  Welke online cursus van jou past het beste bij mij?
  Groet marianne

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >