Dag 1 Just Be You Challenge: in zeven dagen naar meer positiviteit

Lach naar ieder persoon die je tegenkomt

Wat je zaait dat oogst je, en dit is precies waarom je moet lachen tegen de (onbekende) personen die je tegen komt.

Ik denk dat je dit soort situaties zelf ook wel herkent: je zit ’s ochtends in de trein, en daar zie je die chagrijnige man zitten. Het zal nooit in je opkomen om die man goedemorgen te wensen, of zelfs maar naar hem te lachen, aangezien je er eigenlijk al vanuit gaat dat hij het niet terug zal doen. Natuurlijk is dit een aanname wat je doet, en dit is ook niet goed, maar dit zegt wel wat over de uitstraling van de desbetreffende persoon. Stel je eens voor dat jij die persoon bent, chagrijnig in de trein, en niemand durft jou gedag te zeggen of naar je te lachen. Ziet jouw dag er dan ook niet voor jouw gevoel somberder uit, omdat IEDEREEN chagrijnig tegen je doet?

Daarnaast is iedereen tegenwoordig heel serieus en moet er meer gelachen worden. Kijk eens op straat hoe leuk de reacties van mensen zijn als jij eens naar ze lacht, terwijl ze jou helemaal niet kennen. Het brengt je in een positieve vibe, plus, kost het je minder energie omdat je met lachen minder spieren verbruikt dan met boos kijken ;).


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • dineke schreef:

  Ik loop veel en tijdens mijn wandelingen heb ik lekker mijn muziek aan. Niet te luid om de mensen en verkeer te kunnen horen. Van mijn muziek en de natuur wordt ik vrolijk en lach!!

  Het is fantastisch om te merken dat anderen dan terug lachen en zelfs groeten.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >