Just Be Happy

Het leven is wat jij er van maakt. Zorgen voor jezelf is ook het zelfrespect opbrengen om je niet langer bezig te houden met allerlei zaken die niets positiefs toevoegen aan jouw leven. Zelfs als het iets is waarvan je denkt dat je er niet voor kan weglopen, kun je er in ieder geval voor kiezen om er anders over te denken. Die macht heb je altijd.

Jij bent meester over je gedachten en je kiest zelf je perspectief. Laat dat perspectief altijd zelfrespect zijn.

Vreugde en geluk is niet het resultaat van 'iets'. Het is een keuze om gelukkig en tevreden te zijn. Niets kan je gelukkig maken, je kunt alleen maar gelukkig 'zijn'. 

Gelukkig zijn, is jezelf gelukkig voelen. Hoe je je voelt is voor een groot gedeelte afhankelijk van hoe je gedachten zijn. Op je gedachten heb je invloed.

Hou genoeg van jezelf om het leven te leiden dat je jezelf gunt.

Er zijn een aantal factoren die ervoor zorgen dat geluk ook voor jou binnen handbereik is. Door je te focussen op de belangrijke zaken in het leven. Die zijn over het algemeen tamelijk universeel. Deze heb ik voor je in de Inspiratiegids Just Be Happy voor je online gezet, welke je gratis kan downloaden.

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love, 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

geluk, gratis, jezelf


Misschien vind je dit ook leuk:

Blue Monday

Blue Monday

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • Els Filius schreef:

  Hallo Marian,

  Ik lees en kijk vaak naar de artikelen, je website en volg de hooggevoeligheid serie.
  Ik ben onder de indruk hoe je dat allemaal overzichtelijk aanbiedt en zoveel voorwerk verricht voor mensen die daar naar op zoek zijn. Het helpt me om het te lezen, er door geïnspireerd te worden en het te overdenken en doen. Ik ben een (life)coach in wording en denk na over wat mijn hoek wordt van waaruit ik mensen kan begeleiden en inspireren. Hartstikke bedankt en ga zo door, ik blijf je volgen,
  hartelijke groet van Els

 • Dank je wel Marian. Weer leuk om te lezen en ik kijk altijd uit naar je berichtjes.

  Gr. Marjo

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >