Je overwegend goed voelen

je overwegend goed voelenIndien jij positief, goedgezind, tevreden bent en van jezelf houdt zal je je overwegend goed voelen. Positief zijn.

Als jij jezelf naar beneden haalt, negatief denkt, jezelf lelijk vindt, jezelf haat of je denkt dat je niet goed genoeg bent dan zal je je overwegend slecht voelen. Negatief zijn.

Het is eigenlijk dat gevoel, positief en/of negatief, over jezelf dat je leven oftewel je levensloop bepaalt.

Het mooie is dat de oorzaak van dat gevoel, dat je over jezelf hebt, niet bij anderen ligt maar bij JEZELF!

Blijf je maar dobberen op zee, in de schaduw kijken, stilstaan en/of rondjes draaien dan zal er niets veranderen. Je houdt het slechte gevoel vast. Accepteren is hierbij het sleutelwoord waardoor je weer actie kan ondernemen en verder kan gaan.

Je goed voelen lukt alleen als je de juiste keuzes maakt voor jezelf. Je kan een ander niet veranderen alleen uitsluitend jezelf! Ga je vanuit hier leven dan kan je met een nieuwe situatie omgaan.

Geen ander kan je liefde schenken op de manier waarop jij van jezelf kan houden.

Liefde voor jezelf ligt voor het oprapen alleen je moet even bukken om het te pakken. Je hoeft alleen je hand er maar naar uit te steken. Het zit in je hoofd, je hart en in je lichaam.

Het is het gevoel hebben dat je goed genoeg bent en dat je er mag zijn. Ga je goed voelen en richt je op de dingen die mooi zijn in je leven.

Wil je graag meer te weten komen over van jezelf houden? Kijk dan eens op de site: www.vanjezelfhouden.nl

Hoe voel jij je overwegend? 

Als je dit artikel waardevol vindt voor inspiratie en/of motivatie dan zal ik waarderen als je dit artikel wilt verspreiden door het te delen met anderen mensen.Dit kan door middel van de socialmedia knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd leuk als je een reactie achterlaat.

[social_warfare]


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Mooi artikel.
  Toen ik niet mezelf kon zijn in mijn relatie en het uit ging ervaarde ik die liefde voor mezelf.
  Zo’n fijn gevoel!
  Niemand neemt mij dat af, geen jongen of iemand anders!
  De liefde voor jezelf is zo belangrijk!
  Zo maak je goede keuzes, voel je je vaker gelukkig en kun je dat overbrengen op andere mensen! 🙂

 • ik leef met een negatief persoon die zichzelf niet goed en mooi,niet van zichzelf houd en in het verleden leeft.ik daar en tegen ben positief ,zie mezelf graag en ben blij met wat ik heb en niet heb,k’ ga vrolijk door het leven …..maar het is geen leven met zo een persoon die negatief is.

  • Hoi Hans,

   Het is moeilijk als je samen bent met een negatief persoon. Het feit is alleen dat je alleen jezelf kan veranderen, een ander niet.

   Bedankt voor je reactie.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >